Hold din Toyota i topform med god service

Kør trygt gennem sæsonernes skift ved at give din Toyota den bedste service.

Et servicetjek af din Toyota hos et af Via Bilers servicemindede værksteder sikrer, at din bil er klar til nye udfordringer på vejene – uanset om du kører i sol, sne eller efterårsregn.

Du skal ikke være bange for skyhøje og uforudsete regninger, når du kører din Toyota til servicetjek eller reparation. Du får altid prisen på forhånd, og dit Toyota-værksted står klar til at give dig den bedste behandling og de bedste tilbud på markedet.

På Via Bilers Toyota-værksteder bliver du mødt af et serviceminded og topprofessionelt personale, som kender din Toyota ud og ind. Mekanikerne er opdateret med den nyeste viden inden for software og originale reservedele. Din bil er derfor i trygge hænder, og den bliver hurtigt køreklar igen.

Når du får serviceret din Toyota hos Via Biler, følger der samtidig et års gratis Toyota Vejhjælp med. Det betyder, at du trygt kan pakke bilen og køre på sommer- eller vinterferie i mere end 40 europæiske lande, hvor du er garanteret hjælp døgnet rundt.

Holder også fabriksgarantien ved lige

Med løbende servicebesøg kan du være sikker på, at din bil er godt kørende. Hvis du overholder serviceintervallet på din bil – og din bil får foretaget et sikkerhedstjek ved hvert andet besøg – så bliver fabriksgarantien automatisk opretholdt på din Toyota.

Der er derfor kun fordele ved at få foretaget servicetjek med jævne mellemrum. Især hvis du vælger et værksted, hvor Toyota-eksperterne står klar til at give din bil en kærlig omgang.   

 

Dagens Gossip