Overvejer du en botox-behandling? Her er alt, du skal vide

Foto: Unsplash

Annoncør betalt indhold

Botox er efterhånden blevet en mere accepteret del af det danske samfund. For bare 10 år siden var det udskældt, men heldigvis har tiderne ændret sig i den rigtige retning. I dag er en botox behandling en effektiv måde at komme uønsket ældning og stride rynker til livs, og mange danskere benytter sig af behandlingen hver dag.

I denne artikel kan du læse meget mere om, hvad botox er for en størrelse. Det kan nemlig være svært at kende til forskellen på botox, filler og andre typer af kosmetiske produkter til behandling af eksempelvis rynker.

Botox-behandling er blevet et kært folkeeje i hele landet

Kigger vi nærmere på, hvad botox er for en størrelse, er det væsentligt at skelne imellem botox og filler. Botox er et toksin, der nedsætter musklernes evne til at trække sig sammen. Det vil resultere i, at dine muskler slapper mere af, og på den måde går det ind og reducerer eller fjerner rynkerne i det injicerede område.

Derimod er filler en gel, der anvendes som fyldstof og har sin primære funktion i at skabe fylde i eksempelvis ansigtet. Filler anvendes derfor typisk til at skabe mere markerede kæbelinjer, større læber eller reducere furer fra næse til mund.

Botox i København er blevet allemandseje

I dag har tiderne ændret sig. Førhen var botox-behandlinger kun for den højere sociale klasse, men i dag kan alle og enhver vælge at få en behandling. Skal du have lavet botox i København, er der godt nyt til dig. Eftersom der er mange klinikker i området, har du frit valg blandt dygtige og anerkendte klinikker. Men bare rolig - bor du uden for København, har du stadigvæk rig mulighed for at sige endegyldigt farvel til de uønskede rynker.

Priser for din botox-behandling er bedre end tidligere

Selvom botox og priser ofte er synonym med dyre behandlinger, har det heldigvis udviklet sig til din fordel. Den stigende popularitet har fået botox-priserne til at falde markant, så det nu er muligt for langt de fleste at få en behandling uden at skulle betale en formue. Typisk betaler du ikke for selve behandlingstiden, men i stedet betaler du for den mængde af botox, der bliver anvendt under behandlingen. Og så er det vigtigt at huske sig selv på, at prisen sommetider også afspejler kvaliteten på din behandling.