Savner du kunder? Nå dem over nettet

Foto: Pexels

Har du svært ved at nå nye kunder? Hvor du selvfølgelig kan få en del folk til at handle hos dig ved at få et godt renommé (og sådan ét får du ved at have tilfredse kunder), er det de færreste firmaer, som kan klare sig ved at få folk i butikken ad den vej alene. Du er nødt til at tænke på marketing, bl.a. online marketing. Spørgsmålet bliver, hvad du kan give dig i kast med for at nå folk over nettet.

 

Kom godt i gang – kontakt et marketing bureau

Du behøver ikke opfinde den dybe tallerken, hvad angår digital markedsføring. For du kan bare tage fat i et marketing bureau, som allerede er sat godt ind i de muligheder, du har for at nå folk. Sådan et bureau kunne fx være WeMarket, der bl.a. leverer ydelser inden for søgemaskineoptimering, hvis engelske forkortelse er SEO. Ved SEO er målet at få en høj placering i søgeresultater på organisk vis.

 

Tænk bl.a. på content ved online marketing

Her skal ordet ”organisk” forstås på den måde, at din virksomheds hjemmeside bliver vist over dine konkurrenters sider, uden du behøver betale for høj placering ved at købe en annonce. Bl.a. kan du gøre, at din side vises over andres, ved at fylde den med indhold i form af fx informative tekster eller produktbeskrivelser, og ved at komprimere billeder, så de ikke tager for lang tid at loade for brugere.

 

Søsæt nye marketingaktiviteter

Ideelt set burde du nok kombinere SEO med brug af annoncer i såvel søgemaskiner som på sociale medier, og ved siden af dette er der talrige andre aktiviteter inden for marketing, du kan overveje at give dig i kast med, fx e-mailmarketing. Et marketingbureau kan hjælpe dig godt i gang og være en fast sparringspartner, efterhånden som du gerne vil søsætte nye marketingaktiviteter på nettet.

 

Dagens Gossip