Spar penge og få et 500 kroners gavekort – Læs hvordan her

18/05/2023 14:16

Valdemar Lind

Sponsoreret indhold
Foto Pexels
Foto: Pexels
Hvorfor betale mere for noget du kan betale mindre for ?

Mest læste i dag

Bemærk denne artikel indeholder et affiliate link til Eesy.dk hvor vi modtager et mindre beløb i kommission.

Det mindre mobilselskab eesy DK har en kampagne kørende i øjeblikket hvor du kan modtage et gavekort på 500 kroner ved at flytte dit nummer til deres selskab. Læs mere om hvordan her.

Det lille selskab med den store ejer

eesy DK har hjemme på Teglholmsgade 1 i København og hvis den adresse virker bekendt er det fordi at det er der TDC også har til huse. eesy DK benytter nemlig TDC’s net og er ejet af TDC. Det sikrer dig god dækning og et stabilt.

Flyt dit nummer og få et gavekort på 500 kroner


Overvejer du at skifte teleselskab skal du læse med her. eesy kører en kampagne hvor du kan få op til 500 kroner i rabat ved at benytte denne kode : EESY500 . Koden kan indløses ved flytning af dit nummer samtidig med bestilling af nyt abonnement – Klik her for at gøre brug af tilbuddet . Vil du se hvor dit gavekort kan bruges kan du klikke her.

Priserne på abonnementerne starter helt nede på 59 kroner om måneden, som inkluderer rigeligt med data til at streame TV og fri tale. Så hvem ved – måske du kan spare penge på din mobilregning men skynd dig – tilbuddet om gavekort udløber allerede den 21. maj.

* Husk at bruge rabatkoden ved bestilling. Gælder ikke eksisterende kunder. Maks 1. gavekort pr. husstand om året. Gælder kun ved flytning af eksisterende nummer. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatkoder eller særtilbud. Gavekortet sendes på mail efter udløb af fortrydelsesretten og nummeret er flyttet til eesy.