Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

07/07/2017 07:30

webmaster

Sponsoreret indhold
Er du blandt de 47% af den danske befolkning, der lider af overvægt? Du har aldrig haft bedre muligheder for at begynde dit vægttab.

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

Denne artikel indeholder affiliate links.

En Amerikansk undersøgelse viser, at overvægt nu har overtaget som ledende dødsårsag på verdensplan. Mere præcist er det på grund af de mange følgesygdomme der kan opstå, såsom hjertekarsygdomme, dårlig selvtillid, nedsat fertilitet, fysiske problemer osv.

For at fremme sundheden og nedbringe den store andel af befolkningen som er overvægtige, har den britiske producent, MaxMedix, netop lanceret en effektiv behandling, der ved brug en stoffet Lipomyl™ Chitosan, kan forhindre kroppen i at optage fedt og dermed hjælpe til vægttab.

MaxMedix™ Fat Binder fremmer effektivt vægttab ved at blokere kroppens mulighed for at optage fedtmolekylerne. I stedet samles de i fedtklynger i mavesækken og udskilles på naturligt gennem kroppen. Kliniske tests foretaget af laboratoriet på University of Greenwich, viser hvordan blot 1 gram af hovedingrediensen, Lipomyl™ Chitosan, er i stand til af binde 60 gram fedt. Sammenlignet med den nuværende markedsleder er denne Fat Binder 380% mere effektiv. Køb MaxMedix Fat Binder her.

Sikkert og naturligt

I kampen for at fremme befolkningens sundhed og nedbringe overvægt som dødsårsag, har MaxMedix i samarbejde med britiske forskere, udviklet en naturlig Fat Binder, der effektivt binder fedt, så kroppen forhindres i at optage fedtmolekylerne. De fleste personer oplever allerede positive forandringer efter 2 ugers brug.

Formålet er at fremme sundheden for de personer, der døjer med overvægt og de følgesygdomme og gener som er forbundet med en BMI over 25. Med MaxMedix Fat Binder kan du påbegynde dit vægttab på naturlig og sikker vis, hvilket garanteres gennem CE-mærket.

Officiel forhandler i Danmark
I samarbejde med weightworld.dk er Fat Binder netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at fremme kroppens sundhed på en effektiv og sikker måde.

En pakke indeholder 180 kapsler, der rækker til 1 måneds brug. Du skal blot tage 2 kapsler 15 minutter før et måltid. På den måde bindes det fedt som udskilles fra maden i mavesækken og bliver på naturlig vis udskilt gennem kroppens fordøjelsessystem.

Weightworld.dk er en anerkendt forhandler af naturlige kosttilskud med speciale i vægttab og sundhed. Med deres store udvalg af naturlige produkter, har de fremmet danskernes sundhed siden 2004.

Køb MaxMedix Fat Binder her.