TV-undersøgelse afslører: Sådan kan du tabe dig 1,6 kg i vægt og 4 cm om maven på blot 2 uger

webmaster

358 uger siden

|

07/09/2017
Mange personer er på en uendelig jagt efter at finde den metode, der hurtigt og sikkert kan give et vægttab. En tysk TV-undersøgelser afslører nu, at Skinny Coffee måske kan være din løsning.

Dagens topnyheder

Denne artikel indeholder affiliate links.

Skinny Coffee er en naturlig instant kaffe, der ved brug af økologiske grønne kaffebønner medfører en række af egenskaber som kan hjælpe med dit vægttab. Den mest essentielle ingrediens er chlorogensyre, der udvindes af ekstraktet fra grønne kaffebønner.

Forskning viser, at denne syre generelt øger forbrændingen og kan hjælpe til at forhindre omdannelsen af sukker til fedt i leveren.

En kop kaffe om dagen er tilstrækkeligt for at kickstarte dit vægttab og i en pakke skinny coffee, har du nok kaffe til 28 dages brug. Smagen er behagelig og mange personer kan uden problemer erstatte sin normale kaffe med skinny coffee. Køb Skinny Coffee her.

TV-undersøgelse

En tysk TV-station har testet 3 forskellige vægttabsmetoder, hvor Skinny Coffee skilte sig særligt ud som vinderen og som den metode med bedst smag. Resultaterne fra testpersonen viste efter blot 2 uger et vægttab fra 55 kg til 53,4 kg, en nedgang i fedtprocent fra 19,1% til 18,1% og slutteligt et tab på 4 cm omkring maven. Se et klip fra programmet her.

Officiel forhandler i Danmark

I samarbejde med weightworld.dk er Skinny Coffee netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at opnå et hurtigt vægttab på en naturlig og sikker måde.

Weightworld.dk er en anerkendt forhandler af naturligt kosttilskud med speciale i vægttab og velvære. Med deres store udvalg af naturlige produkter, har de hjulpet danskerne til at føle sig bedre tilpas siden 2004.

Køb Skinny Coffee her.