Undgå uønsket graviditet med Yasmin p-piller

webmaster

363 uger siden

|

01/08/2017
Sponsoreret indhold
Undgå at blive gravid med Yasmin p-piller
Foto: Shutterstock
Vil du slippe for bekymringer om måske at være blevet gravid, problemer med acne eller smertefulde menstruationssmerter hver gang, det er den tid på måneden? Så vil Yasmin p-piller være et fornuftigt valg.

Dagens topnyheder

Er det altid med et lettelsens suk, at du konstaterer, du har fået din menstruation? Som kvinde med et aktivt sexliv opstår der ofte bekymringer om, hvorvidt du har beskyttet godt nok i forhold til ikke at blive uønsket gravid. 

Dog kan du let slippe af med de bekymringer, for Yasmin p-piller en høj beskyttelse mod graviditet, og de virker så snart, du indtager den første. Faktisk har undersøgelse vist, at Yasmin p-piller har en beskyttelse på over 99 procent. 

Det er højest sandsynligt derfor, at det på verdensplan er en af de foretrukne p-piller. For udover at beskytte mod uønsket graviditet, følger der også andre positive egenskaber med. Køb Yasmin P-piller her.

Hjælper også mod andre gener

Mange kvinder lider af smertefulde menstruationssmerter og problemer med acne. Det er især i pubertetsårene, at det er allerværst. Faktisk har det vist sig, at Yamin p-piller har en gavnlig effekt i kampen mod både den urene hud og de krampende smerter i underlivet. 

Med de positive virkninger, udover at undgå uønsket graviditet, giver det god mening at tage Yasmin p-piller på daglig basis, hvad end du er seksuelt aktiv eller ej.

Hvis du vil slippe for turen til lægen og den efterfølgende tur på apoteket, kan du hos 121doc købe Yasmin p-piller online. 

121doc har deres egne læger tilknyttet, og i forbindelse med et køb af Yasmin p-piller skal du udfylde et spørgeskema om din sundhedstilstand. Herefter vil en af lægerne vurdere, om p-pillerne er egnet til dig, og du vil på en recept, som sendes til det online apotek. 

Slip for bivirkninger

Du har sikkert hørt skrækhistorier om, hvordan p-piller fik kvinder til at tage på i vægt. Dog har Yasmin p-piller ikke nogen mærkbare bivirkninger, hvilket er derfor, mange kvinder foretrækker disse p-piller.

Hvis det er første gang, du skal tage p-piller kan du dog måske godt mærke milde bivirkninger, da din krop ikke er vant til ingredienserne i pillerne, men det vil gå over i løbet af et par dage.  

Stort set alle kvinder fra 18 år og opefter, som gerne vil indtage p-piller i lav dosis på langvarig basis, vil Yasmins p-piller være et fornuftigt valg, hvilket også er grunden til, at det er et populært p-pillemærke.

Køb Yasmin p-piller her.