888poker: Igen hovedsponsor ved World Series of Poker

888poker er - uden tvivl - én af de helt store aktører på markedet for online-poker. De er desuden også en virksomhed, der aldrig har været bange for at indgå store partnerskaber og sponsorater, hvilket naturligvis også er årsagen til, at de er flere omgange har indtaget pladsen som værende hovedsponsor for World Series of Poker - og oven i købet har valgt at være det endnu engang.

888 har været hovedsponsor for World Series of Poker (der forkortes med WSOP) de sidste to år og 2017 bliver det tredje år i streg, at de sponsorer pokerverdenens absolut største begivenhed. Det er naturligvis også ensbetydende med, at 888poker igen vil være den eksklusive mulighed for at kvalificere sig online via både satellitter og diverse typer af kampagner.

Hovedsponsor for World Series of Poker siden 2015

Som tidligere nævnt, så har 888 været hovedsponsor for WSOP siden 2015, hvilket også var første år, hvor de indgik i et samarbejde med World Series of Poker. De har netop underskrevet en ny kontrakt, der ikke blot binder dem for at være sponsorer i 2017, men også i 2018, mens det ligeledes også giver dem en yderligere option på de næste to år.

Ifølge Ty Stewart, der er WSOPs executive director, er de meget begejstrede over at have fornyet deres aftale med 888poker for tredje år i træk, da de har set hvordan 888 har formået at sætte nye standarder over de seneste par år, hvor fokus særligt har været at sætte den enkelte spiller mere og mere i centrum. Derfor er det også et samarbejde, som begge parter sætter stor pris på.

888poker har tidligere sendt mange spillere afsted til WSOP

Da det naturligvis ikke er første gang at 888poker har været hovedsponsor for WSOP, så er det heller ikke første gang, at der er blevet sendt spillere til World Series of Poker af 888poker. Tilbage i 2015 formåede de at sende intet mindre end 128 spillere afsted til WSOP Main Event, der blev vundet af Joe McKeehen, der er sponsoreret af 888. Der er dog også øvrige spillere fra 888pokers, der har formået at vinde store summer med indskud på helt ned til 1 cent.

Ydermere, så blev der af 888poker sendt intet mindre end 250 spillere afsted hvoraf to af disse formåede at gå helt til November Nine. En mand ved navn Fernando Pons formåede at kvalificere sig til WSOP Main Event for blot 30 euro - han gik derfra med en gevinst, der lød på intet mindre end 1.000.000 dollars. En anden spiller fra 888poker ved navn Griffin Benger kvalificerede sig for blot 160 euro, men sluttede som nummer 7 og fik derfor også en samlet gevinst på hele 1.250.190 dollars.

Mere fokus på spillerne

I 2017 vil 888poker have mere fokus på spillerne, hvilket du naturligvis har mulighed for at læse meget mere om - klik her for mere information, og find ud af hvordan du nemt og enkelt vil kunne deltage i én af de mange konkurrencer, der drives af 888poker.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip