Begynderguide: Lær at spille poker

Alle kan lære at spille poker – unge såvel som gamle.

Der er ingen professionelle pokerspillere, som er kommet sovende til deres succes, hvorfor du også skal være indstillet på at bruge tid og energi, hvis du skal lære at spille poker.

Skruer man tiden tyve år tilbage, var det begrænset, hvor mange muligheder man havde for at slippe sin indre pokerspiller løs. I dag er det muligt at spille poker på nettet, og netop den mulighed har mange danskere valgt at gribe.

 

Få fat i en pokerordbog

Ja, der findes ganske rigtigt en pokerordbog.

En pokerordbog giver dig det komplette overblik over de vigtigste forkortelser og benævnelser inden for poker. Selvom du er lærenem, vil der af naturlige årsager gå lang tid, før du får helt styr på de mange begreber.

Bankroll, bet, big blind, bluff, breakeven og bad beat befinder sig på listen over centrale pokerbegreber. De fleste pokerordbøger er frit tilgængelige på nettet og kan selvfølgelig printes ved behov.

 

Afstem dine forventninger

Før du begiver dig ud i den store pokerverden, bør du afstemme dine forventninger, så du kan skabe de bedste forudsætninger for, at det bliver en god oplevelse.

Der er desværre mange nye pokerspillere, som springer let og elegant over dette trin, fordi de ikke finder det nødvendigt at afstemme forventninger. Det er ikke desto mindre en god idé at gøre sig tanker om, hvad man vil opnå, og hvad man forventer.

Forventer du at få en mere underholdende og indholdsrig hverdag? Forventer du at tjene så mange penge, at du kan sige dit nuværende job op? Forventer du, at du kan blive en af de bedste pokerspillere i verden?

Derudover bør du også overveje, hvor mange penge du vil lægge til side til dine pokeraktiviteter hver måned. Uanset hvor grebet du bliver af poker, bør du altid betale dine regninger og sørge for, at der er penge til mad, før du spiller om penge online.

 

Læs, lyt og lær

Du lærer at spille poker ved at læse guides, e-bøger og blogindlæg samt ved at se og lytte til diverse ekspertvideoer. Det er altså som udgangspunkt ikke nødvendigt at melde sig til et kursus, da der er rig mulighed for at lære at spille poker ved at benytte sig af nogle af de tilgængelige undervisningstiltag via internettet.

Vil du lære at spille poker, bør du vigtigst af alt kaste dig ud i det og lære af dine fejl. Du kan komme i gang med at spille poker ved at oprette en konto hos 888 online poker

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip