Wozniacki antyder karrierestop: Vil helere være mor

Onsdag røg den 23-årige danske tennisspiller, der ligger nummer 14 på den senest opdaterede verdensrangliste, ud i sin anden kamp ved WTA-turneringen Madrid Open og nu antyder hun et tidligt karrierestop.

- Jeg ønsker at blive mor i en relativ ung alder, og jeg ser det ske ikke særligt lang tid ud i fremtiden, citeres hun ifølge Irish Independent for at sige.

Det irske nyhedsmedie har fulgt Caroline Wozniacki tæt siden hun blev kæreste og derefter forlovet med golfspilleren Rory McIlroy.

Caroline Wozniacki bekræfter sine fremtidsplaner overfor magasinet LIME, der udgives gratis af Netto-koncernen.

- Når jeg bliver mor, ryger ketcheren permanent på hylden, lyder det på forsiden af bladets maj-udgave, der netop er udkommet.

I artiklen uddyber hun udtalelsen:

- Jeg nyder den økonomiske frihed, som mit hårde job har givet mig. Den betyder, at jeg kan give mine børn den bedste start på livet og være der 100 procent for dem.

Alene i pengepræmier på WTA Touren har Caroline Wozniacki indkasseret 15 mio. dollars. Hertil kan lægges et endnu større beløb i form af økonomisk givtige sponsorkontrakter med store firmaer som Adidas og Rolex.

Tidligere har belgieren Kim Clijsters fået børn, mens hun stadig var aktiv. Efterfølgende vendte hun tilbage til WTA Touren med stor succes, og vandt blandt andet US Open med finalesejr over Caroline Wozniacki.

I næste uge er Caroline Wozniacki tilmeldt WTA-turneringen i Rom.