‘Min mand og jeg har ikke dyrket sex siden 2008 - og vi er lykkelige’

En åbenhjertig kvinde fortæller om sit lykkelige, sexløse ægteskab.

Da Clare mødte sin mand, havde de et stormombrust sexliv.

Nu er det syv år siden, de sidst gik til den på lagenerne. Og de er lykkelige. Sådan forklarer kvinden i et indlæg på Huffington Post. 

Faktisk var noget af det første, hun lagde mærke til ved manden John, hans velformede numse, da de mødte hinanden på jobbet. Men i 2008 forsvandt begges sexlyst.

- Vi deler stadig en stor dobbeltseng hver nat i vores hjem i Yorkshire, England. Vi kysser og krammer stadig og nyder et fysisk og kærligt forhold, men det er mere end syv år siden, John og jeg elskede, forklarer Clare.

Læs også: 10 tegn på, du er i et sundt parforhold

- Sandheden er, at jeg ikke kunne være gladere for vores situation, og det kunne John heller ikke. Jeg føler mig ikke afvist af ham, fordi min libido ligesom hans er forsvundet, uddyber hun.

Clare forklarer videre, at hun mistede lysten, da hun nærmede sig overgangsalderen. Samtidig mistede John sit job som ingeniør på grund af nedskæringer og fik en midtlivskrise i fuldt flor.

- Jeg fortalte John, hvordan jeg havde det, og han forstod. Han var lige blevet fyret fra sit job, så jeg tror, sex sikkert ikke var så meget i hans tanker alligevel, siger hun.

Læs også: 6 fejl i ægteskabet, der fører til skilsmisse

Hun havde forventet, at lysten ville komme tilbage igen efter overgangsalderen. Det gjorde den ikke. Hun luftede sin bekymring for, at iveren efter at boltre sig i soveværelset aldrig ville indfinde sig igen.

- Vi er i 50’erne. Vi er i god form og sunde og stadig meget forelskede i hinanden, og jeg kan ikke se nogen fordel i at rode rundt i emnet sex, når ingen af os lader os gå på af ikke at have det, svarede manden.

Men de er sammen om mange andre ting. De elsker at lave mad og “bygge rede”. At køre ture i deres veteranbil og være sammen med sønnen. De rejser.

- Vi har planer og drømme, og vi behøver ikke sex for at føre dem ud i livet. Vi har brug for nærheden ved at dele seng, kramme hinanden på sofaen om aftenen og gå hånd i hånd nogle gange, forklarer Clare.

Læs også: 7 steder parforholdet ændrer sig drastisk i 20’erne

Hun er sikker på, at folk vil dømme parret for den vej, de har valgt.

- Sex er så irrelevant for mig, at jeg faktisk ikke tror, at jeg ville bebrejde John, hvis han havde sex med en anden. Det ville være et chok, fordi han, ligesom jeg, siger, at han ikke er interesseret i sex mere. Men det ville ikke give mening at afslutte mit ægteskab, alene fordi John skulle vælge at finde noget et andet sted, som han ved ikke er tilgængeligt derhjemme, siger hun.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip