13 grunde til, at det er bedre at blive fuld i vin end andet alkohol

Kvinder og vin hænger ulasteligt sammen i et tæt og hylemorsomt forhold, mener Ashley Ferm, som blogger for Elite Daily.

Som en hyldest til sin yndlingsdrink, den gærede drue, har hun lavet en liste med grunde til, at man sagtens kan droppe alt andet alkohol og bare holde sig til vin.

Se nogle af dem her:

1. Du føler dig stilfuld
Uanset om du er krøbet i noget nær fosterstilling derhjemme og har iført dig dit mest tarvelige joggingsæt, så føler du dig lidt som en fin dame, når du sipper til et glas vin.

2. Det er jo bare frugt?
Det er jo lidt som at spise druer til aftensmad. Det er vel sundt? Og man skal have seks om dagen, ikke?

3. Selv med blå tænder og lilla læber, føler du dig sexet
…For du plejer nemlig ikke at opdage det, før din sjove aften er slut.

4. Du bliver ikke oppustet
Den dér trælse bivirkning ved øl, hvor din mave hæver op, som om du er blevet mæt af en fedtholdig fire-retters menu, den gælder bare ikke for vin. Selv med flere flasker i blodet føler du dig stadig sexet og helt igennem lækker.

5. Bartenderen kan ikke fucke din bestilling op
…Med mindre han selvfølgelig hælder for lidt vin i dit glas.

6. Det er en god undskyldning for at fråde ost
Ikke at du har brug for én, selvfølgelig. Men det er bare som om, at selv en ostehaps virker mere fancy i selskab med et glas vin.

7. Du kan drikke sammen med dine forældre uden at de tror, du er blevet alkoholiker.
Lige siden din Bacardi Breezer-ungdom, har du lagt mærke til de hævede øjenbryn fra de gamle, når du snakker om, at du har været i byen eller til “hyggeaften med vennerne”. Men når de selv skænker et glas vin, er der tilsyneladende ikke noget galt, selvom det ryger ned i svælget på rekordtid.

8. Det er ok at drikke en hel flaske
Det er ligefrem noget, folk tilskynder - hvorfor skulle der ellers være 2 for 1-tilbud, altid? Og hvis flasken ikke bliver drukket op, bliver vinen da hurtigt dårlig… ikke?

9. Det er en god undskyldning for at blive hjemme, når det er koldt udenfor.
… Og sammen med din vinflaske er du sågar ikke alene.

10. Prisen er fuldstændigt ligegyldig
Uanset, om du køber en halvtarvelig flaske for 22,95 nede i Netto eller en dyrere model, så er effekten den samme.

11. Du bliver utroligt klog
Når du bliver standerstiv i vodka, tequila eller andre slags hårdere sprutvarianter, bliver du dum at høre på og får moralske tømmermænd. Med vin bliver du bare helt igennem emotionel, og - mens det står på - utroligt klog.

12. Det er mere trøstende end trøstespisning
En kæmpe bunke usund trøstemad gør dig bare oppustet, træt og endnu mere ked. Vin giver dig bare hovedpine… og tilmed først dagen efter.

13. Det er bedre end sovemedicin
Selvom du overhovedet ikke kan huske, hvordan og hvornår du faldt i søvn, så har du aldrig sovet bedre end efter en rødvinsbrandert.

 

Dagens Gossip