4 ekstremt mærkelige ting du ikke vidste om sæd

Nummer to må altså være ret besværligt.

De er små, de er hurtige, og så er de ofte forbundet med sex og nydelse. Men sædceller er meget mere end det.

De er faktisk også temmelig mærkelige ifølge Illustreret videnskab.

Her er fire facts om sæd, vi ikke anede var rigtige.

1. Det giver dig en stærk og fyldig manke
Testikler er rige på proteiner. Det har en hårsalon i Los Angeles specialiseret sig i at udnytte.

Salonen tilbyder en noget utraditionel hårkur, som er tilsat en bouillon, personalet har kogt på tyretestikler. Der bliver tilsat 30 ml nosse-bouillon til hårkuren, der så angiveligt giver håret glans og fylde.

2. Spioner brugte sæd til hemmelige beskeder
Behovet for usynlig blæk var stort under 1. Verdenskrig, når spioner for den britiske efterretningstjeneste skulle sende beskeder. Sæd viste sig at være overraskende godt til formålet, fordi det modsat andre former for usynlig blæk ikke reagerede med jod og dermed kunne afsløres af det.

Læs også: 3 overraskende ting kvinder finder attraktive hos mænd 

Der var dog en temmelig stor ulempe ved at bruge sædblæk. Det begyndte nemlig at lugte. Derfor fik de hemmelige agender besked på at bruge friske forsyninger. Om man så må sige.

3. Sæd holder huden ung
Hvis du er løbet tør for ansigtcreme, kan sæd være et ganske glimrende alternativ. Sæd indeholder antioxidanten spermin, som er en ingrediens i mange hudplejeprodukter i dag.

Spermin øger angiveligt hudcellernes levetid og mindsker slitage. Visse amerikanske skønhedssaloner mener, at antioxidanten øger hudens produktion af kollagen med op til 600 procent. Det gør det til lidt af et vidundermiddel i kampen mod rynker.

4. Kvinder bliver lykkelige af sæd
Det vil sikkert glæde en herre eller to, at videnskabelige eksperimenter har påvist, at kvinder, der dyrker sex uden kondom og udsættes direkte for sæd, er lykkeligere end kvinder, der dyrker sex med kondom.

Læs også: 7 bizarre tegn på, at han er god i sengen 

Det kan skyldes, at sæd indeholder hormoner, som påvirker humøret. Testosteron, østrogen og andre hormoner bliver ifølge forskernes teori optaget gennem kvindens skede. Det giver en lykkefølelse.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip