44-årig mand skulle på toilettet: Du gætter aldrig, hvad der kom ud af numsen på ham

Foto: Pixabay

De fleste kender formentlig til følelsen af, at man har lavet nummer to på toilettet, men man føler alligevel ikke, at man er helt færdig. Den følelse havde en 44-årig mand, men det var ikke afføring, der hang ud af numsen på ham.

Da en 44-årig mand skulle på toilettet for at ordne det, man nu plejer at ordne derude, fik han sig noget af en overraskelse.

Freelancefotografen Kritsada Ratpracoom havde sat sig på brættet og trykket til i noget tid, men da han var færdig, var der noget der føltes forkert. Den 44-årig mand kunne nemlig mærke, at der stadig var noget, der stak ud fra hans bagdel.

Læs også

Ny art af edderkopper opdaget - Får din hud til at rådne op

“Jeg havde lige sat mit barn af i skolen og løbet nogle erindrer, da jeg følte, at jeg skulle lave nummer to. Det føltes dog som om, at jeg ikke var færdig, som om der var noget tilbage,” fortæller den 44-årige mand til mediet Khaosod og fortsætter:

“Så jeg rejste mig op for at se, hvad det var, og det viste sig, at der hang noget ud af min bagdel,” siger han.

Ved første øjekast lignede det en hvid snor, og det ville også give mening, da manden havde fået sin blindtarm fjernet en uge forinden, og det kunne derfor være snor fra operationen.

Den 44-årige mand greb derfor fat i ‘snoren’, men han fik sig lidt af et chok, da den pludselig begyndte at røre på sig.

Privatfoto: Kritsada Ratpracoom

Den føltes klistrende og elastisk, men han tog godt fat og begyndte at trække. Da han fik det hele ud, kunne han se, at der var tale om en levende bændelorm, og det var bestemt ikke en lille en af slagsen.

Kritsada Ratpracoom har taget billeder af ormen, og han fortæller, at det føltes som om, at den ville kunne strækkes ud til at være omkring 10 meter lang.

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

 

 

Dagens Gossip