Disse sexfantasier vil kvinder ALDRIG fortælle deres kærester

Nogle fantasier er bare for frække til at blive sagt højt.

Vi har vist for længst punkteret myten om, at kvinder har mindre lyst til sex end mænd. Men hvis du vidste, hvad nogle kvinder fantaserer om, ville du falde bagover.

På Thougt Catalog indrømmer anonyme kvinder deres frækkeste sexfantasier, som de aldrig kunne finde på at fortælle deres kærester om. Vi har samlet de frækkeste her:

Hemmelige sexfantasier

Sæd i ansigtet
- Men jeg er for reserveret til at bede om det, og min kæreste er ikke typen, der ville spørge, om han må sådan noget.

Læs også: 15 tanker alle kvinder tænker, når en fyr slikker hende

Voldtægt
- Når jeg rører ved mig selv, tænker jeg på ham, der tager mig med vold. (...) Det ville være et rigtig sjovt rollespil, men jeg ville ikke kunne håndtere min forlegenhed, hvis han synes, at jeg er en freak for at tænde på noget, der er så tragisk en oplevelse for mange.

Trekant med en kvinde
- Jeg tror, at hvis jeg sagde til min kæreste, at vi skulle have en trekant, ville han være så opslugt af den anden kvinde, at jeg ville være fucked - men ikke på den gode måde. Jeg ville ikke vide, hvordan jeg skulle sige, at jeg vil have en trekant, men at jeg vil have al opmærksomheden.

Læs også: Helt simpelt: Sådan giver du din kæreste en sprøjteorgasme

Trekant med en mand
- Jeg siger aldrig noget til en fyr, jeg dater, for jeg tror ikke, at de tænder på det, eller jeg føler mig beskidt for bare at ønske det, men alle mine fantasier, når jeg onanerer, handler om to mænd på én gang på den mest kinky måde muligt.

Se kæresten med en mand
- Alt, jeg ønsker at se, er en lækker fyr, der giver min kæreste et blowjob. Det er alt, jeg ønsker mig af livet!

Læs også: Farvel til p-piller og gummi: Og goddag til ny prævention til mænd

Analsex
- Har du nogensinde set det afsnit af Sex and the City, hvor Charlottes kæreste vil have analsex? Det er helt ærligt præcis sådan i virkeligheden. Det er noget, jeg er nysgerrig omkring, men som hun siger: "Man gifter sig ikke med op-i-numsen-pigen."

Straf
- Jeg ved ikke, hvorfor dette er det største turn-on for mig, men jeg vil have smerte. Smæk, indtil jeg er så rød, at jeg ikke kan gå. Kradses, til jeg bløder. Jeg har haft denne fantasi, siden jeg var ung, og jeg har aldrig fået den opfyldt, fordi det skræmmer mig fandens meget, at jeg overhovedet kan lide det pis.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip