Farens dødsfald fik ham til at tabe 50 kilo

Privatfoto: Jordan Henry

Selvom Jordan mistede sin far, da han var teenager, så var det alligevel hans far der var skyld i, at Jordan gik hen og tabte sig 50 kilo.

I en alder af blot 13 år var Jordan Henry vidne til, at hans far gik bort. Det skyldes, at hans far var alt for overvægtig, hvor han vejede næsten 300 kilo, da han var på sit højeste.

En dengang lidt overvægtig Jordan svor til sig selv, at han ikke ville ende på samme måde som sin far, der både led af for højt blodtryk, søvnapnø, knæsmerter og diabetes som følge af sin overvægt. Det viste sig dog at være lettere sagt end gjort. For da Jordan gik ud af High School og trådte op på en vægt, løb det koldt ned af ryggen på ham.

Vægten stod på 110 kilo, hvilket var lige under halvdelen af det, som hans var vejede, da han gik bort. Han havde derfor et stort valg at skulle træffe. Ville han begynde på en sundere livsstil, eller ville han følge i sin fars usunde fodspor og dø i en tidlig alder.

Læs også

Han tabte 88 kg på 10 måneder - i dag er han slet ikke til at kende

“Til min store overraskelse, vejede jeg 110 kilo, og jeg tænkte øjeblikkeligt på min far. Det var halvdelen af det, som han vejede, da han gik bort. Det føltes som vendepunktet i mit liv. Jeg kunne vælge den samme vej som ham, og fortsætte med at tage på, eller jeg kunne vælge en anden vej,” lyder det fra Jordan Henry ifølge MyFitnessPal.com

Jordan var sikker på, at hvis han ikke ændrede livsstil, så ville han ende som sin far, og han ønskede ikke at føre hans venner og familie gennem det.

Vand og sund kost virkede ikke i starten

De første ændringer Jordan Henry foretog, var, at han skulle drikke mere vand, og så skulle han spise mad med mere næring. Det rykkede dog ikke på vægten i de første par måneder, og der skulle derfor mere til.

Han begyndte at dyrke motion, og da han samtidig tænkte endnu mere over sin kost, begyndte kiloene at rasle af ham. På kort tid havde han tabt omkring 20 kilo, men det var ikke nok.

Han studerede derfor nettet tyndt, indtil han på Youtube fandt en bodybuilder, der snakkede om at tracke sin mad og træning med en app. Jordan hentede derfor MyFitnessPal, hvor han fik styr over sin kost og træning i hverdagen, og det hjalp ham med at smide yderligere 30 kilo.

Jordan Henry begyndte sit vægttab i januar 2018, og i dag vejer han omkring 80 kilo. Det har gjort alverdens vidundere for Jordan, der især mentalt kan mærke en fornyet energi.

“Endelig føler jeg selvtillid, og at jeg kan lære at elske mig selv. Hvis jeg skal give et råd til andre, så vil det være at hænge i. Vægten steg ikke bare i løbet af en dag, så det forsvinder heller ikke bare over natten. Hvis du er fokuseret og vedholdende, så skal du nok klare det,” slutter han.

Jordan Henry er ikke den eneste, der har gået gennem et flot vægttab. Denne mor tabte 56 kilo, og det skete ved blot en lille ændring om ugen.

Læs også

Mor tabte 56 kilo blot ved hjælp af en lille ændring om ugen

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip