Kvinder faker orgasmen af en bestemt grund

Når kvinder stønner, sukker og småskriger i sengen, uden at der overhovedet er noget at stønne over, så er det oftest, fordi de gerne vil lade manden tro, at han er en tyr i sengen og give ham noget selvtillid på lagnerne.

Det mener sexologen Malena Ivarsson.

- Oftest gør man det, fordi at manden skal føle sig godt tilpas. Man gør det, fordi man vil have, at han skal vide, at han er en god elsker, og at man er tilfreds med ham, siger hun til det svenske Aftonbladet.se

Her er din guide til en orgasme. Se den på Femina.dk

Det er også den letteste løsning

Sexologen regner med, at mellem fem og ti procent af alle kvinder regelmæssigt faker deres orgasme, og at de gør det, fordi det er alt for svært at tale om, at det, han gør, ikke virker for dem.

- En ting er, at der bliver talt om det i medierne, men noget andet er at sige det til sin partner, siger Malena Ivarsson og forklarer, at det bliver yderligere problematisk, hvis du først har faket orgasmen i en periode, og derefter skal forsøge at få sagt til din partner, at du ikke får noget ud af jeres sex:

- Så er det svært at få det sagt, for du har jo løjet for din partner. Enten må du fortælle, hvordan det i virkeligheden er fat, eller så må du prøve at foreslå, at I tester noget nyt sammen, siger hun.

Hvor længe varer god sex? Se, hvad gennemsnitslængden på et knald er, på Q.dk

Du giver en sex-klovn videre til andre

Sexologen mener, at du faktisk skylder både dig selv og mange andre kvinder at sige, hvordan du har det i stedet for at fake.

Ellers er det blot starten på en ond cirkel, hvor den enkelte mand, tror han er en tyr, men i realiteten slet ikke kan finde ud af at tilfredsstille en kvinde.

- Du efterlader dig en rigtigt dårlig elsker. Jeg synes, at der ligger en solidaritetshandling over for andre kvinder i aldrig at fake. I så fald tror manden jo bare, at det er sådan kvinder fungerer, siger Malena Ivarsson.

Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip