Mor viser sig ofte nøgen for sin 13-årige søn: Det er jo ikke sex

- Som familie er vi ofte nøgne, når vi går rundt i huset. Især om morgenen, når børnene kommer ind i vores seng for at hygge med min mand og jeg.

Sådan lyder udmeldingen fra 44-årige Jules Pomerance fra Hertfordshire nord for London til Daily Mail.

Hun bor sammen med sin mand og deres tre børn, og hun mener, at det er det mest naturlige i verden at gå rundt der hjemme uden en trævl på kroppen.

Det er en god måde at normalisere den forvrængede kropsopfattelse, der er i samfundet, og samtidig kan man imødegå den overseksualisering, som børn mange børn oplever i hverdagen.

Læs også: Mor efterlader nyfødt hos surrogatmor: “Hun ligner jo en savlende grøntsag"

- Nøgenhed har jo intet at gøre med sex, for mit vedkommende. Og selv om vores søn nu har nået puberteten, ændrer det ingenting, siger hun.

- Jeg er ikke nogen supermodel - jeg har et ar på min mave efter det kejsersnit, jeg fik, da jeg skulle føde Jordan, og ligesom de fleste mødre har jeg min del strækmærker, uddyber hun til hjemmesiden.

Men The Daily Mails læsere er ikke så frisindede som Jules Pomerance.

"Det er så forkert på alle måder!", skriver brugeren Richard M. Hele 275 andre brugere har tilkendegivet, at de er enige med ham. En der deler hans holdning er brugeren 'nighttrain':

"Kære mor, tak fordi du ikke løb nøgen rundt derhjemme foran mig, da jeg var teenager. På grund af det er jeg ikke bange for livet. Kærlig hilsen, din søn," skriver han.

Læs også: Far til forladt mongol-dreng dømt for pædofili: Nu vil rugemor have søsteren tilbage

Men Pardenmeforbreathing skriver følgende med humoristiske undertoner:

"Hvis det var meningen, at folk skulle være nøgne, så var vi nok blevet født sådan!"

De mange kommentarer påvirker dog ikke Jules Pomerance.

- Jeg er glad for min egen krop, og det har jeg altid været. Nøgenhed er meget normalt for mig, siger hun og fortsætter:

- Én af grundene til, at jeg med glæde lader mine døtre se mig nøgen, skyldes, at min datter, Lily, sidste år begyndte at tale om, at hendes lår så fede ud. Jeg blev skræmt ved tanken, og jeg ville vise hende, at mennesker kommer i alle størrelser og former, og at ingen ser ud, som de gør i modebladene - ikke engang supermodellerne selv.

 

Dagens Gossip