Mystisk brev med smykke fundet i lufthavn, fortæller en historie om at bryde voldelig cirkel

Reddit-brugeren IMAMenlo var i San Francisco International Airport da han fandt et stykke papir på et tomt sæde. På papiret stod der "Læs mig".

Da han åbnede papiret fandt han en forbløffende fortælling, som han var nødt til at dele - sammen med et sidste levn fra fortiden.

I brevet stod der (se billedet herunder):

"Jeg er for nylig kommet ud af et følelsesmæssigt voldsomt forhold. Efter månedsvis af fornærmelser, som jeg ikke vil gentage, falske beskyldninger, løgne, vrangforestillinger, knuste spejle, natlige skænderier... er jeg gået. Jeg vidste, at jeg blev forgiftet, hver dag jeg blev i det. Så med et tungt hjerte forlod jeg min elskede gennem tre år velvidende, at jeg allerede havde fundet mig i det alt for længe. Til at starte med tryglede han mig om at blive, så forbandede han mig, men til sidst pakkede han sine ting og forsvandt langsomt ud af mit liv som en ond drøm.

I de første par uger afviste min krop dette. I tre år havde jeg set verden gennem hans øjne med hans farvede briller på. Jeg vidste ikke, hvem jeg var uden ham. På trods af al den venlighed jeg mødte hos venner og selv hos fremmede, så kunne jeg ikke undgå at føle mig helt alene.

Men det var denne følelse af ensomhed, der satte mig fri. Et eller andet sted i løbet af den tid, gav jeg slip. Jeg gav slip på alle de smertefulde minder, de navne, han havde kaldt mig, alle de negative tanker han havde plantet i min hjerne. Jeg holdt op med at tro på de ting, han havde fået mig til at tænke om mig selv. Jeg begyndte at se, hvor ekstraordinært og smukt livet er. Jeg mediterede, drak for meget kaffe, talte med fremmede og grinede ad ingenting. Jeg skrev poesi og stoppede op for at dufte til og fotografere hver eneste blomst. Jeg opdagede, at min glæde afhænger af mig selv, og at intet kunne gøre mig ulykkelig mere.

Jeg har fundet - og bliver ved med at finde - fred. Hver dag kommer jeg tættere på, end jeg var i går. Jeg arbejder stadig på det, men jeg er helt fuld af taknemmelighed og lykke.

Og nu hvor jeg har åbnet et nyt kapitel i mit liv, så vil jeg på fredelig vis skille mig af med nogle ting fra de seneste kapitel. Enden på mit forhold har været katalysator for en masse positive forandringer i mit liv. Det var et symbol - mest af alt - var det en handling af kærlighed til mig selv. Det var indsigten af, at jeg fortjener at være glad, og at jeg kunne vælge at være det. Så derfor - i et forsøg på at efterlade ring, der ikke hjælper mig med at vokse - giver jeg slip på denne levn fra min smertefulde fortid.

Jeg bar denne halskæde - en gave fra ham - hver dag i mere end to år. For mig er det, at give slip på denne, en glædelig erkendelse af, at jeg bevæger mig videre med styrke, velsignelse og dyb, vedvarende fred.

Vær sød at tage imod denne gave som en påmindelse om, at vi alle fortjener lykke. Lige meget hvem du er, eller hvilken smerte du har følt, så håber jeg, at du finder fred.

Namaste,

Jamie”

Dette brev er en tydelig påmindelse til alle, der har stået i en lignende situation, at de aldrig er alene, og at det er muligt at komme videre. Vi bør alle være glade på Jamies vegne og for, at IMAMenlo fandt brevet og halskæden og delte historien med hele verden.

Se brevet hér:

 

Dagens Gossip