Sarah holder sin psykiske sygdom nede ved at dyrke sex hele tiden: - Det er som en trylledrik

Den 47-årige alenemor Sarah har aldrig taget medicin mod sin psykiske lidelse, biopolar lidelse, for ifølge hende findes der ikke nogen bedre kur end masser af sex.

Mens de fleste mennesker med en psykisk sygdom skyller piller ned hver dag, er engelske Sarah Defrates undtagelsen. Det skriver den engelske avis Daily Mail.

Den 47-årige alenemor fra Bristol er diagnostiseret med den psykiske lidelse, biopolar lidelse, som er kendetegnet ved maniske perioder, depressioner og selvmordstanker, og hun sværger til selvmedicinering i form af lagengymnastik - og rigtig meget af slagsen.

Sex som medicin

- Sex får mig til at føle mig fantastisk. Det er som magi… som en trylledrik, fortæller Sarah Defrates til Daily Mail.

Læs også: Sæd virker anti-depressivt

Ifølge Sarah Defrates, som har været vild med sex, siden hun var 13 år, har lagengymnastikken en yderst positiv indvirken på hendes helbred og humør, og hun kan slet ikke leve uden. Først i 2011, da hun fik diagnosen biopolar lidelse, gik det op for hende, hvor vigtig sex er.
 
- Alle ved, at sex er godt for en, men jeg indså ikke, hvor vigtigt det er for mig. Nu er det ikke så mærkeligt, at jeg har jagtet det hele mit liv. Det holder mig i live, forklarer Sarah Defrates til Daily Mail.

Læs også: Et levende sex-mareridt: Amanda får 50 orgasmer om dagen

Men eftersom Sarah har en næsten umættelig sult efter nærkontakt med mænd, har det kostet hende en del forhold, herunder to ægteskaber. Den 47-årige alenemor til to sønner på 21 og 22 år kan nemlig ikke nøjes med en mand. På hjemmesider finder hun ofte mandlige bekendtskaber, som hun mødes med med et formål for øje. Hendes kærester holder sjældent længe.
   
Senere i år udkommer en bog "Orgasm @ 36", hvor Sarah Defrates fortæller åbent om sit liv med sex, lige fra hun som 13-årig mistede sin mødom og siden hen har jagtet sex, til i dag, hvor hun bruger det som medicin.

Se videoen med Sarah Defrantes her: