Sexologen svarer: Sådan giver du konen en sprøjteorgasme

Hej brevkasse!

Jeg har i lang tid haft lyst til at blive brugt af min kæreste, sådan tvunget og ydmyget. Men den ene gang jeg har foreslået det til hende, kaldte hun mig en freak. Det jeg tænder på, er at blive tvunget til at gøre ydmygende ting, at blive råbt af og blive bundet fast og så ”tortureret” ved at blive berørt og få klemmer på kroppen. Er det meget klamt? Hvordan kan jeg få min kæreste til at forstå?

Kærligst M’eren

 

Kære masochist!

Det lyder som om du sider midt i et kæmpe dilemma, der hurtigt kunne udvikle sig til en enten-eller-situation: Skal du vælge at udleve din dybe, dragende drift eller holde det tilbage og blive sammen med din kæreste. Jeg har flere venner og klienter, der er til BDSM (Bondage, Dominans, Disciplin, Sadisme, Masochisme), hvor de har oplevet det samme: Et forhold der brast, fordi de ikke var til det bløde ”vaniljesex” og senere de finder ligesindede og/eller en kæreste, der også er SM’er, simpelthen fordi lysten til BDSM er så grundlæggende for mange.

Vil dette blive din historie? Eller kan I finde en middelvej? Ville du få det samme kick ud af at blive bundet og pirret med fjer og modtage oralsex? For det vil hun måske bedre kunne fordøje og være med på. Eller skal det være vildere?

Masochisme er ikke gennemsnitligt, men det er heller ikke unormalt. Der findes rigtig, rigtig mange der som dig er til underkastelse og dominans og tonsvis af klubber/foreninger. Her kan du møde andre og få tips og tricks, så du undgår de klassiske begynderfejl (signaler, smertegrænse, teknik og valg af udstyr).

BDSM handler ikke primært om smerte, og det er her din kæreste tager måske misforstår: Hun er bange for at skulle påføre dig voldsom smerte og gøre ulækre ting. BDSM handler i lige så høj grad om det psykiske spil og pirring, hvilket gør det til en meget raffineret og lækker form for sex! Det handler om, at give afkald på frihed og overgive sig totalt til en anden. Hvis du fortæller hende den side, årsagen til din lyst, ville det så vække mere forståelse hos hende?

Held og lykke med dit eventyr, jeg håber du finder den rette vej.

Cleoh

 

Kære sexolog

Jeg leder efter gode tips og tricks til oralsex til hende. Hvad er godt? Er der fede teknikker der virker?

Knus den nysgerrige

 

Hej nysgerrige!

- Jo mere du kæler for hende, kysser hende (alle andre steder end brysterne og fissen i første omgang) og lader hende mærke og sanse, uden at hun må give igen, des større bliver den seksuelle energi. Når hun virker tændt nok skal du kærtegne, slikke og pirre brystvorter og derefter inderlår og til sidst fissen. Klitoris har ca. 6-8000 nerveender og er hypersensitiv i forhold til penis. Mange kvinder oplever, at hvis de blive berørt/slikket på fissen for tidligt eller for hårdt føles det enten ikke rart eller smertefuldt og deres orgasme blokeres af ubehag og forstyrrende tanker.

- Start med at slikke rundt om klitoris’ forhud og kønslæberne, inden du blotter klitoris. Derefter kan du blotte og slikke den blidt (på det her tidspunkt vil mange hvine af nydelse). Derfra kan du slikke, kysse, nappe og suge hele området. Sæt langsomt tempo og tryk op, når hun nærmer sig orgasme.

- Husk at have dine negle klippet og skæg barberet, så du ikke kommer til at kradse hende.

- Hvis hun ligger på ryggen, så læg en pude under hendes lænd og balder, så hun løftes lidt fra sengen. Hvis du nogenlunde kan holde din nakke lige, undgår du at få smerter og kan blive ved længere. Hold ikke vejret, men træk gerne vejret dybt, så hun mærker at du tager dig god tid.

- Kommuniker! Giv hende muligheder som hårdere? Blidere? Hurtigere?

- Get your hands in! Stryg hende over lår, mave, anus (hvis hun er til det) og masser vagina (igen, hvis hun er til det og opfordrer til det) mens du slikker. Brug gerne en vibrator som supplement – det kan give det sidste skub til orgasmen.

- Husk at nusse og kæle for hende efter orgasmen. Det kan give nærhed og fastholde nydelsen, så hun måske får lyst at blive forkælet igen og nå flere, større orgasmer.

God fornøjelse!

Cleoh

 

Hej Cleoh! 

Når mig og min kæreste knalder, gør det ofte ondt på hende. Jeg har overvejet, om jeg måske er for stor, men på den anden side har jeg ikke oplevet dette problem med andre kvinder. Jeg synes selv jeg er gennemsnitlig, 15-16 cm tror jeg.

Hilsen Peter.

 

Hej Peter!

I forhold til størrelsen, bør du overveje hvor bred eller tyk din penis er. ”Det kommer ikke an på størrelsen” er helt korrekt: Det kommer an på, hvordan din penis og din kærestes vagina passer med hinanden. Det, der specielt giver nydelse - eller smerte - er selve indgangen til vagina og når penis penetrerer. Hvis det er på grund af størrelsen, kan det løses med masser af forspil, så hun kan slappe heeelt af: Gør det til et mål for dig selv at kæle for hende, massere, nusse og slikke hele hendes krop i 30 minutter. Måske kommer hun til at slappe  så meget af, at hendes muskler i vagina også er afspændt og kan tage imod, selvom der ikke er meget plads. Det kan også handle om smørelse: Er hun våd nok? Brug masser af glidemiddel og sørg for at købe noget uden sukker/smag, der kan give svamp, hvilket blot vil forværre situationen.

Hvis det ikke har noget med størrelsen at gøre, kan der være andre, mere alvorlige ting på spil. Hun kan lide af vulvodyni eller vaginisme, uden selv at vide det. Disse er henholdsvis smerter og muskelkramper i vagina. Her skal hun tage kontakt til en gynækolog via sin læge, og/eller sexolog, der kan give samtaleterapi, målrettede afspændingsteknikker og nogle kan udføre vaginalterapi. Der findes også specialiserede fysioterapeuter, der hjælper med at spænde af og åbne vagina. Årsagen kan være mange, hos nogle opstår det tilfældigt, mens andre har oplevet et traume, der har sat sig i vagina. Tal om det: Har hun altid haft det sådan? Hvornår startede det? Hvad kan hun lide/ikke lide at du gør? Du skal ikke behandle et eventuelt traume, men åbenhed kan have en effekt i sig selv.

Held og lykke

Cleoh

Sådan får man en sprøjteorgasme

Hej Cleoh!

Jeg vil gerne give min dejlige kone en sprøjteorgasme og hun synes også det kunne være spændende, men hver gang jeg prøver at massere g-punktet sker der ikke noget. Hvordan gør man?

Hilsen stenbukken.

 

Kære stenbuk!

Hvor er det dejligt at din kone har lyst til at prøve en sprøjteorgasme, det viser at hun har mod på det og er villig til at tage imod. Husk at hun ikke nødvendigvis sprøjter, når hun får en g-punktsorgasme – den kan nemlig både være ”tør” og ”våd” (den såkaldte sprøjteorgasme). Og stil ikke efter den: Sæt dig som mål, at hun skal have en dejlig g-punktsmassage. Hvis I begge er indstillet på nydelsen i sig selv og glemmer orgasmen lidt, forbygger I præstationsangst hos begge parter og giver plads til orgasmen.

Sørg for at hun er rigtig tændt, før du masserer hendes vagina med fingrene. Varm hende godt og grundigt op. Har hun fået en klitorisorgasme først, er hun mere følsom i vagina, når du masserer g-punktet. G-punktet sidder ca. 4 cm inde i skeden, mod maven, det vil sige til ringe- og langefingerens andet led.

Bed hende slappe helt af og tage dybe vejrtrækninger. Før ringe- og langefinger forsigtigt 2-4 cm ind og masser blidt. Krum fingrende lidt, så du masserer mod maven. Vær opmærksom på hendes signaler. Pres blidt på punktet, derefter stryg og lave ”kom her”-bevægelser. Nogle kvinder kan lide, at der er et hårdt pres: Massér op mod maven – ikke frem og tilbage.

Og bliv ved! Det kan tage tid og give kramper/smerter i fingrene. Byt hånd og brug eventuelt en g-punkts-vibrator: Den er krum/buer og ofte af hårdt materiale, så den er nem at kontrollere. På et tidspunkt kan det være, at hun får tissetrang og vil stoppe: Det er helt normalt lige før en sprøjteorgasme. Bed hende trække vejret og slappe af – så kan det være hun kommer få sekunder efter. Hvis det er ubehageligt, skal du naturligvis sætte farten ned og stoppe. Hvis hun kommer, kan det være hun (per refleks) kommer til at græde og har ekstra brug for kropskontakt og nærhed.

God fornøjelse!

Cleoh

Denne artikel er skrevet af Cleoh Dharma, der er privatpraktiserende sexolog og psykologistuderende.