Spiste 8 bacon-sandwicher om dagen – Nu er han ukendelig

Foto: Instagram Ralph Lawless

I oktober 2017 vejede han 184 kilo og levede udelukkende af bacon-sandwich, kebab, pizza og andre usunde madvarer. I dag vejer han 76 kilo, og er fuldstændig ukendelig.

De fleste er godt klar over, at det ikke er nogen sund kost, hvis man dagligt kværner otte bacon-sandwicher og muligvis topper det med en kebab eller andet fastfood. Det var heller ikke nogen god løsning for den 47-årige brite Ralph Lawless, der var oppe at veje 184 kilo i oktober 2017.

Han vidste udmærket, at han havde et problem, men han kunne bare ikke lade være med at spise. En dag faldt han på sit arbejde, og blev derfor sygemeldt, og det var starten på hans kolossale vægttab, der har gjort ham fuldstændig ukendelig.

Han besøgte derfor kostvejleder, der både sammensatte en diæt- og motionsplan, der passede til ham, og det virkede. Han kom på bedre tanker, og fik vænt hjernen og kroppen til en sundere livsstil i forhold til den, hvor han udelukkende levede af fastfood.

”Jeg var afhængig af at spise bacon-sandwich, og jeg ville ofte spise otte om dagen,” fortalte han ifølge det britiske medie dailymail, inden han fortsatte.

”Jeg boede alene, og når jeg startede med at spise, så kunne jeg ikke stoppe igen. Kebab, pizza, bacon, frysemad. Jeg spiste det hele i løbet af dagen. Alt hvad jeg kunne få fingrene i, ville jeg spise,”

”Hver dag spiste jeg mere end de fleste mennesker gør på en uge,”

Her står Raplh med et par af sine gamle bukser, hvor han mindst kan være i to gange nu.

Ikke mere 6XL

Ralph Lawless er gået fra 184 kilo til 76 kilo, og han er en fuldstændig forandret mand. Foruden at han går i fitnesscenteret helt op til 14 gange på en uge, så har han også ændret sine madvaner fuldstændig.

Han fortalte, at en typisk dag for ham kunne bestå af en morgenmad, hvor han fik fire kopper flødekaffe med sukker. Til frokost ville han ofte få flere bacon-sandwicher samt tre skåle med hjemmelavet suppe af kartofler, og til aftensmad ville han typisk spise kebab med pommes.

Hvis han stadig havde lidt ekstra plads i maven, så drak han typisk otte dåseøl, spiste en stor pose chips eller en frysepizza.

Der er altså ikke noget at sige til, at Ralph Lawless havde den størrelse, som han havde, hvor han var nødt til at gå rundt i 6xl. I dag kan han klemme sig ned i et par bukser i størrelse 32

”Jeg var nødt til at gentræne min hjerne til at forstå, hvad sund mad var. Jeg begyndte at cykle, derfra begyndte jeg på fitnesshold som aerobic og body pump. Jeg har arbejdet mig op til, at jeg nu er instruktør, og jeg går stadig til det 10 til 14 gange om ugen,” fortæller han, inden han slutter af med, at han elsker det, og det har givet ham en ekstra chance for at leve livet.

 

Læs også

Mor tabte 56 kilo blot ved hjælp af en lille ændring om ugen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip