Stimulastik - gør noget godt for din baby

Du kan stimulere dit barn ved hjælp af stimulastik, og her kan du læse meget mere om hvad det gør for barnet.

Denne artikel er sponsoreret indhold.

Vi hører ofte om, at danske børn sakker bagud i forhold til blandt andet kinesiske børn, da de bliver pacet frem ved hjælp af ekstra undervisning og hård mave disciplin. Her i den vestlige verden er alt, der har noget at gøre med at forbedre sine børns vilkår, næsten tabu.

Inden for sportsverdenen kender vi alle historierne om forskellige fædre til kvindelige tennisspillere, især personificeret af Damir Dokic (far til Jelena) og Piotr Wozniacki (far til Caroline Wozniacki).

I Danmark lægger vi vægt på at få anderledes vinkler på vores udvikling, hvor blandt andet samarbejde, kreativitet og leg er vigtige elementer.

Børn kan stimuleres ved hjælp af Stimulastik. Stimulastik kommer af ordene stimulation og gymnastik, og undervisningen er delt op i sanglege og øvelser, heriblandt kuglebad, sansegynge og et sjovt redningstæppe, der knitrer, når børnene rører ved det. Inspirationen til spædbørns-stimulastik stammer fra amerikanske træningsmetoder men er tilpasset den danske måde at tænke stimulation og opvækst.

Mai Helene Lykke er en af de danske forældre, der har benyttet sig af stimulastik. Hun er mor til Alba på 6 mdr.,

- Jeg benytter mig af min ergoterapeutiske viden om sansebearbejdning, hjernens udvikling, leg og aktivitet til at stimulere og motivere børn og give dem glæde ved at være aktive. Derudover bruger jeg min viden om omgivelsernes støtte til at vejlede forældrene i, hvordan de udnytter dagligdags aktiviteter til at træne og stimulere deres børn bedst muligt, siger Signe Bredsdorff-Larsen, der underviser i stimulastik på privatklinikken BjørengKlinik.

Mai Helene Lykke – mor til Alba på seks måneder – anbefaler stimulastik:

- Jeg meldte os til stimulastik, dels fordi jeg godt kan lide ideen om, at man kan stimulere og udvikle sit barn gennem leg - og dels for at få noget inspiration til lege og aktiviteter derhjemme. For eksempel har vi nok tidligere leget lidt stille lege, men nu har jeg fundet ud af, at vi sagtens kan lege vildt og svinge, rulle, kaste og hænge på hovedet, uden der sker noget ved det. Alba elsker det bare og griner og hviner. Og så er det samtidig med til at stimulere hendes sanser. Det er jo bare en ekstra bonus.

- Det er helt sikkert et plus for min datters udvikling. Men det er nu ikke for at opdrage et elitebarn, at jeg går til stimulastik med hende – det er mest af alt bare sjov og og leg blandet med leg og udvikling i gode og hyggelige rammer, siger Mai, der allerede har meldt sig til næste stimulastik-hold.

Hvis du vil vide mere om stimulastik og alle fordelene ved denne nyskabende form for baby-gymnastik, så kan du klikke ind på bjorengklinik.dk eller ringe på 60248560.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip