Træning gør dig glad og sund

Sponsoreret indhold

Corona har måske nok sat en stopper for at tage i fitness, men det bør bestemt ikke afholde den almindelige dansker fra at få smidt nogle træningssessioner ind i hverdagen.

Motion er en fantastisk måde at holde gang i kroppen og forebygge mod alderdommens nedslidning af muskler og knogler. Alligevel ”glemmer” mange at få trænet nok.

Sund krop er lig sundt sind

Du har måske hørt om det såkaldte ”Runner’s High”. Dette er en rus, der ofte opnås ved løb, og som kan give sportsudøveren en euforisk fornemmelse. Rusen skyldes en udskillelse af endorfiner i kroppen, en slags lykkehormoner, og man vil derved kunne løfte sit humør gevaldigt ved at tage sine løbesko på og komme afsted. 

Runner’s High er blot en af de mange fordele, der kan opnås med en god træning. Der er efterhånden bred enighed om, at en sund krop er lig et sundt sind.

Hvis du føler, at hverdagen er lidt for grå og kedelig, kan det derfor være en rigtig god idé at starte med at træne. Især under Corona vil mange kunne drage fordel af denne kendsgerning, da livet let kan blive ensformigt og trist uden de mange muligheder for sociale sammenkomster og oplevelser, der var førhen.

Find det rigtige sportstøj

Hvis du finder det svært at få dig selv i gang, kan det være en god idé at starte med at købe noget sportstøj, der klæder dig og som føles godt at træne i. I bedste fald vil dette være en rigtig god motivationsfaktor i forhold til at komme afsted, og du vil forhåbentlig ende med at gå og glæde dig til næste træning – bare så du kan vise dit fede sportstøj frem.

Der findes i dag ufatteligt mange sportsmærker og sider på nettet, hvor du kan købe sportstøj. Hvis du vil være sikker på at have en oversigt over alle de fedeste mærker, bør du dog gå ind på JD Sports’ hjemmeside. Her vil du med garanti finde lige det, du kunne tænke dig. Klik her for at få en rabatkode til JD Sports. 

Boost din selvtillid

En af det bedste fordele ved træning er, at det booster din selvtillid. Dette sker især som følge af, at din krop sandsynligvis bliver tonet lidt, men det skyldes også, at du bliver mere bevidst om, at du er i stand til mere, end du troede. For eksempel finder du måske ud af, at du egentlig er ret stærk eller hurtig, og dette kan give dig et enormt selvtillidsboost. 

 

 

Dagens Gossip