Tantra massage

Fordele ved tantra massage.

Du har måske hørt om tantra massage, og at det er meget sanseligt, men hvad er det egentligt, og har det noget med sex at gøre?

Det første mange tænker på, når de hører ordet tantra er sex. Og ja man kan godt have tantrisk sex, men det er en lidt misforstået opfattelse, at massage og sex kan sidestilles, når det kommer til tantra massage.

Tantra massage

Tantra stammer fra Østen og traditionen er mere end 5000 år gammel. 

Tantra massage har til hensigt at vække og opbygge de seksuelle energier i kroppen og give øget velvære. Det er derfor at udløsning, som vi kender den fra sex ikke er en del af tantra. Energien skal blive i kroppen, og massagen involverer hele kroppen, hvilket for mange gør det lidt grænseoverskridende, men det er ikke altid at kønsdelene involveres.

 

Specielt ikke når man er alene med en professionel massør, men du vil være nøgen og det er din massør som oftest næsten også. Det vil sige, at han eller hun formentligt er iført underbukser.

Det betyder, at man med den rette træning over tid vil kunne opnå at opleve helkropsorgasmer, der er langt mere intense end de udløsninger, som de fleste kender.

Man kan både få tantra massage alene eller opsøge workshops, hvor man kan lære det sammen med sin/en partner.

Der er stort fokus på brugen af vejrtrækningen som et redskab, der kan kontrollere energien.

Læs også

Tryk på dette punkt i 60 sekunder - du bliver forbløffet over, hvad det gør ved kroppen

I modsætning til andre massageformer, der så at sige går ud på at ælte kroppen igennem, bruger en tantra massør bruger blide berøringer og meget lange strøg til at fjerne eventuelle blokeringer og ikke mindst fjerne fokus fra de dominerende erogene zoner og flytte det ud på resten af kroppen.

Fordele

Tantra massage fokuserer på afslapning og intimitet.

De teknikker der anvendes, fremmer afslapning, og ofte er det ikke kun den modtagende part, der får gavn af afslapningen og der er stor fokus på åndelighed i forbindelse med massagen og ikke mindst forbindelsen mellem partnerne.

Da fordelene er både fysiske og åndelige, er der mulighed for at opveje en lang række problemer.

Det skulle bl.a. give bedre søvn, en større årvågenhed og ikke mindst stimulering af den seksuelle interesse mellem partnerne. 

Fordelene ved at lære at kontrollere vejrtrækningen giver også en større udholdenhed, som man kan tage videre med sig i andre af livets gøremål.

Tilhængere af tantrisk massage mener, at tantra kan vække de syv chakraer, der er energicentre, der findes langs rygsøjlen, men du behøver ikke at tage hele den østerlandske tradition til dig for at kunne nyde godt af massagen.

Hvad kræver det?

Man skal lære teknikkerne, men de skulle efter sigende ikke være svære at lære, og du behøver på ingen måde at være ekspert for at kunne udføre massagen på din partner. Øvelse gør i øvrigt også mester, er det værd at bemærke.

Læs også

Derfor må du ALDRIG ignorere stikkende smerter under det højre bryst

Men ellers er det eneste, du skal fokusere på som modtagende part at være nyvasket og afslappet. Hvis du føler dig beklemt med at blive berørt nogle steder på kroppen, kan du altid sige fra.

Hvad er Yoni massage?

Yoni betegner kønsdelene, og det er sjældent, at de indgår første gang medmindre at man ligefrem har bedt om det på forhånd.

I Tantra massagen er alle kropsdele lige og der kan både forekomme udvendig og indvendig Yonimassage, men målet er det samme som ved massage, hvor yoni ikke indgår.

Og de fleste massageterapeuter gør meget ud af at understrege, at samleje ikke er en del af sessionen.

Sådan kommer man i gang med tantra massage

Start med at kigge på, hvilke massører der er i nærheden af, hvor du befinder dig. Da en kropskontakt som denne er meget intim, er det vigtigt, at du føler dig godt til pas med den person der skal udføre den.

  • Brug nettet til at gennemgå de forskellige massørers hjemmesider, og se på deres beskrivelser af massagen, og hvordan det foregår.
     
  • Ring gerne til flere og stil de spørgsmål som du har, eller spørg, om det er muligt at møde dem inden selve massagen til en samtale, så du kan få en fornemmelse af, om du vil kunne ligge afklædt og slappe af sammen med den pågældende person.
     
  • Lad ikke prisen afgøre, hvem du vælger. Det er en intim oplevelse, selvom det ikke drejer sig om sex, og derfor bør det handle om, hvorvidt du befinder dig godt med den person, som skal udføre massagen på dig.
     
  • Har du en partner, så gå efter at deltage i workshops eller bed om en privatsession, hvor I kan lære at udføre massagen på hinanden uden andre mennesker omkring jer.