Ny iPhone bøjer ikke længere - men denne fejl har de ikke rettet

Da iPhone 6 kom på gaden, gik der ikke lang tid, før klagerne væltede ind: den tynde telefon bøjede og brækkede simpelthen for let, hvis man havde den i lommen.

Det har Apple nu rettet i deres nyeste iPhone 6s. Men det andet problem, der har fulgt den populære telefon i hele dens levetid, har de endnu ikke fundet en løsning på.

Glasset knuses stadig, når man taber den.

Det fortæller SquareTrades, der sælger tillægsforsikringer til forbrugerelektronik, i en pressemeddelelse.

Læs også: Ny iPhone-funktion kan koste dig mange penge - har du slået den fra?

De har testet iPhone 6s og 6s Plus samt Samsungs Galaxy Note 5, og de nye topmodeller er ikke meget mere robuste end deres forgængere.

- Mens Apple markedsfører iPhone 6s og 6s Plus som de mest avancerede iPhones nogensinde, viser det sig, at de stadig kommer til kort ved det mest almindelige problem overhovedet – det uheldige fald på en hård overflade. Til gengæld har både Apple og Samsung taget sig gevaldigt sammen efter #Bendgate (sagen om de bøjelige telefoner, red.), og de tre nye smartphones er betydeligt mere robuste over for bøjning end forgængerne. Det er godt nyt for forbrugerne,” siger Jessica Hoffman, vicepræsident for global kommunikation i SquareTrade.

iPhone 6s Plus og 6s modstod et pres på henholdsvis 82 kilo og 77 kilo – det er en væsentlig forbedring på 50 til 60 procent i bøjelighed i forhold til forgængeren.

Læs også: iPhone-opladeren stod i flammer, da han kom hjem: Nu advarer Benjamin andre

Med den nye iPhone havde Apple lovet nyt og forstærket glas, men hverken iPhone 6s eller 6s Plus overlevede et test-fald uden at glasset splintrede.

En temperaturtest viste desuden, at iPhone 6s Plus' batteri holdt i lidt over en time, mens iPhone 6s kun holdt 30 minutter ved minus 18 grader.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip