WEBTV: Snart vil din bil vide hvornår du er sur

Kunstig intelligens og bilen som et intelligent device er blandt fremtidsvisionerne som bilproducenterne præsenterer ved dette års Geneve Motor Show. Snart vil din bil ikke blot fragte dig fra A til B, men også være opmærksom på dine følelser.

Bilen skal være mere end en maskine - det skal være en partner. Sådan lyder budskabet fra flere store bilgiganter ved dette års Geneve International Motor Show.

Fra bilfirma til mobilitetsfirma
I de kommende år vil vi ikke bare i Danmark, men i hele verden, se en tendens til, at flere af de største spillere i bilindustrien transformerer sig fra traditionelle bilfirmaet til mobilitetsfirmaer.

- Måden man bruger bilen og transporterer sig på ændrer sig i fremtiden. Derfor ændrer vi os fra bare at være en bilproducent til at hjælpe folk med at bevæge sig frit og uhindret rundt i byen, forklarer Anders Tystrup, pressechef for Toyota Danmark.

Foto: MakeSense.dk

Biler med kunstig intelligens
Det betyder, at vi i fremtiden kan forvente, at bilen nytænkes, opgraderes og i højere grad tilpasses bestemte målgruppers behov.

Samtidig skal ny teknologi forbedre og optimere mobiliteten. Det skal fx ske vha. kunstig intelligens, som blandt andet forstår mennesker og dets følelser.

- Vi skal knytte tætte bånd mellem menneske og maskine for på den måde at få lettet sin hverdag, siger Anders Tystrup. 

Concept-i har Europa-premiere ved den internationale biludstilling Geneve Motor Show i Schweiz i disse dage. Flere af de intelligente teknologier fra konceptserien forventes på markedet allerede i 2020.

Læs også

Koge æg - Kogt æg er en morgenfavorit for mange. Lær hvordan du koger det perfekte æg! Et lille tip - brug æg opbevaret ved stuetemperatur, når du skal koge æg.

Pædagog - Læs videre og find ud af, hvordan man bliver pædagog, hvad der kræves for at komme i gang og hvad jobbet indebærer og tilbyder.

Æggemuffins - Se opskriften på æggemuffins, som er populær i madpakken. Omelet muffins kan varieres med bacon, chorizo, hytteost eller almindelig ost og skinke.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip