De kommer fra ghettoen i Sønderborg – Nu vil de tage X-Factor med storm

Foto:: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix)

"Du skal ikke fucke med os, hold afstand" sådan lyder introduktionen fra Bea og Maria, der kommer fra ghettoen i Sønderborg. Nu vil de slå igennem i X-Factor med hård rap.

I aften begynder der en ny sæson af X-factor, og det er ligeledes første gang, at det populære talentprogram sendes på TV2. I anledningen af den nye sæson, hvor Ankerstjerne, Oh Land og Thomas Blachman, skal finde Danmarks næste store sangstjerne(r), har TV2 teaset med et lille klip af to af de sangere, vi kan møde i programmet.

Det er den 18-årige Bea og den 17-årige Maria, der i den grand har noget karakter og personlighed, som Thomas Blachman slet ikke kan stå for. De to Sønderjyske piger skal rappe foran dommerne, og i introvideoen bliver der kastet med håndtegn til den helt store medalje.

”Du skal ikke fucke med os, hold afstand,” lyder det fra den ældste af de to deltagere, og kort efter bliver spurgt af Thomas Blachman, om de går og banker folk i ghettoen. Dertil svarer Bea,

”Nej nej. Vi kører ikke den livsstil. Scootere nogle gange, men ikke kriminalitet”,

Kort efter begynder pigerne at rappe, og selvom de i første omgang ikke vinder de store priser på deres sangtalent, så formår de alligevel at charmere dommerne med deres rå-attitude og deres personlighed.

Dommerne smelter efter 20-årige Albinas skønsang

Bea og Maria er dog ikke de eneste deltagere, du kommer til at stifte bekendtskab med i denne sæson af X-Factor. Og mens de to piger fra ghettoen i Sønderborg ikke havde en stemme, der kunne gøre dommerne rørte, så var det til gengæld en evne, som den 20-årige Albina havde.

Hun begyndte at synge Katy Perrys sang ’The One That Got Away’ mens hun selv spillede guitar til, og der gik ikke mange sekunder, før Thomas Blachman udbrød et yes.

Både Oh Land og Ankerstjerne var bege ved at falde bagover stolen af begejstring for den unge Albina.

Du har mulighed for at se Albina, Bea, Maria og de mange andre håbefulde X-Factor-deltagere i aktion, når programmet har sæsonpremiere i aften klokken 20.00 på TV2.

Læs også

Akavet: Mand får afvist nytårskys på live TV

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip