Jacob presser snesevis af hudorme på en gang med denne effektive metode

Foto: Youtube

Vil du af med dine hudorme på næsen? Så har 23-årige Jacob Acosta en metode: Pres så hårdt du kan med hænderne op i dine næsebor og voila, så skyder hudormene op som padehatte.

Millioner af mennesker på Facebook har set videoen af Jacob Acosta fra Los Angeles, der presser hudorme på sin næse, og mange har reageret med forfærdelse, kvalme og hovedrysten.

Men alligevel har de mange brugere ikke kunne dy sig for at se videoen, så måske det var en metode, der er værd at afprøve? I den korte video viser Jacob Acosta med stolthed, hvordan tuden skal have turen.

Det fortæller Dailymail.

Han lægger hårdt pres på sine næsebor med fingrene og et par sekunder senere pibler det frem med hudorme fra næsen.

Til LADbible fortæller Jacob Acosta, at han udviklede metoden efter at have set videoer, hvor folk bruger hudorme-fjernere ved at plukke hver og en. Det fik ham til at tænke, at der måtte være en mere effektiv metode.

- Jeg var træt af at stikke til min næse hele tiden, så jeg endte med at presse på næsen, så der piblede et par hudorme frem. Så besluttede jeg mig for at trykke endnu hårdere, og bam, så røg de ud.

Læs også

Skønhedseksperter sværger til ny metode: 3 simple trin og dine hudorme vil kravle ud i flok

Jacob Acosta står ved, at det er ikke den mest smertefri metode. Presset bliver så hårdt, at det føltes som om at have kørt sin næse gennem hård træning, som han fortæller. En stor næse er ifølge Jacob Acosta formentlig at foretrække til smertefulde metode, da der er mere at kød at lægge pres på.

Se videoen herunder. Advarsel ikke for sarte sjæle:

 

 

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip