Paradise Hotel: Cecilie hiver brysterne frem og giver dobbelt bodytequila

Den nye sæson af Paradise Hotel har kun lige fået premiere, men det betyder ikke, at deltagerne hviler på lauerbærrerne. Cecilie lægger bryster til en dobbelt bodytequila, og det falder i drengenes smag.

Når man alligevel har to bryster, så kan man jo ligeså godt lave en dobbelt bodytequila og tilfredsstille to fyre på en gang. Det må have været tankegangen hos den unge Paradise Hotel-deltager Cecilie, der i aftenens afsnit lader to af drengene gå ombord på hendes bryster med salt og tequila.

”Daniel og Nicolaj vil rigtig gerne tage en bodytequila på mig, og jeg er da en frisk pige, så jeg siger ja, hvorfor ikke? Der er jo ikke nogen af de andre piger, der gør det,” lyder det fra den friske Cecilie.

Det er blevet meget populært, at fyrene i Paradise Hotel, kommer hinanden meget nært. Derfor har vi i løbet af årene set utallige ’bromances’ og i år bliver det ikke anderledes. Her har Daniel og Nikolaj allerede på de første par dage startet en bromance, og det skal de altså fejre med en dobbelt bodytequila.

Læs også

Se billedet: Nu viser onani-caroline sin nye røv frem

”Nikolaj og jeg har en enestående bromance i hinanden, og det kan jo ikke foreviges på en anden måde end en bodytequila på min partner Cecilie,” fortæller Daniel, inden klippet viser Nikolaj, der bliver en smule kåd, mens han putter salt på Cecilies bryster.

”Åh, det er rart at røre ved,” lyder det fra Nikolaj,

De to ’bros’ skåler derefter med tequilaen, og går begge ombord på Cecilie.

Man skal ikke kalde en fyr for nuttet

Blandt deltagerne i dette års udgave af Paradise Hotel er også 23-årige Teitur, der har taget hele vejen fra Færøerne til Mexico. Hvis han havde regnet med, at han af den grund ville vinde mere respekt hos damerne, så har det været lige modsat.

Den senest ankomne pige, Arbnora, vælger nemlig at kalde Teitur for nuttet, og det er han bestemt ikke tilfreds med.

”Det er sindssygt nederen at blive kaldet nuttet. Jeg kan ikke beskrive det, det er det værste,” fortæller Teitur, der med en tydelig færøsk accent får tilføjet: ”Det mangler bare, at jeg også får at vide, at jeg er en rigtig flink fyr,”

Flink fyr kalder Arbnora ham dog ikke, men det er til gengæld hans accent, der er med til, at hun synes han er helt vildt nuttet.

”Jeg synes bare Teitur er nuttet. Han er en lille bamse. Det der gør Teitur nuttet, er, at han snakker lidt sjovt, fordi han er fra Færøerne,” lyder det fra Arbnora.

Du kan se det sjove klip, hvor Teitur ikke ligefrem jubler af glæde over, at han bliver kaldt nuttet lige her.

 

Læs også

Luksusfælden: Søren gider ikke at arbejde – Mener ikke, at det kan betale sig

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip