Skal du være med i Paradise Hotel? Så er det nu!

Vil du være med på det lækre hotel? : Pressefoto: TV3.

Hvis du vil være med i en ny sæson af Paradise Hotel, så er det med at slå til. TV3 søger nemlig deltagere til det populære reality-program.

Selvom den kommende sæson af Paradise Hotel allerede er filmet, og stadig ikke er sendt på TV3 endnu, så afholder det ikke TV-kanalen for at søge deltagere til en ny sæson.

I en pressemeddele fra TV3 skriver de nemlig, at de søger nye deltagere, der ønsker at få en eksklusiv billet til det populære resort i Mexico.

”Vil du med Sydpå? Rikke åbner dørene og inviterer deltagere indenfor på sit luksuøse hotel i Mexico. Så skal du være den næste, som får en eksklusiv billet til ‘Paradise Hotel’, så skynd dig at send en ansøgning til [email protected]”, lyder det i pressemeddelelsen fra TV3.

De opfordrer samtidig til, at man skriver sit telefonnummer, hvor i landet man or, og vedhæfter et par vellignende fotos. Du skal derfor ikke vælge et billede, der er 5 år gammelt, blot fordi du ser bedre ud og måske havde færre kilo på kroppen.

Sæsonen hvor de søger nye deltagere til, er fortsat med Rikke Gøransson som vært, og på Realityportalen skriver de, at det er meget atypisk, at TV3 allerede nu søger efter nye deltagere, til det populære reality-program.

Det spekulerer derfor i, at der måske allerede kan komme endnu en sæson til næste efterår.

For singler over 18 år

Hvis du er i et fast parforhold eller endnu ikke er fyldt 18 år, så er der ingen grund til at sende en ansøgning om at komme med i den nye sæson af Paradise Hotel. Kravene for at kunne deltage, er nemlig, at man er fyldt mindst 18 år, og at er single.

Kravene er ganske forståelige, da der ikke ville være meget sjov ved Paradise Hotel, hvis alle deltagerne havde partnere der hjemme, og derfor holdte sig på måtten i løbet af alle ugerne.

Læs også

Fodboldspiller brugte 37.000 kr. på at stemme ex-kæreste ud af TV-program

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip