Stor nyhed forud for kommende sæson af 'Badehotellet'

Foto: Shutterstock

Den kommende sæson af TV 2's populære serie kommer til at indeholde flere afsnit end de foregående ni sæsoner, afslører en af skuespillerne.

‘Badehotellet’ har siden den første sæson rullede over skærmen for ti år siden været en enorm succes.

Danskerne elsker ganske enkelt at se de nu ikoniske personligheder som Edward Weyse, George Madsen, Helene Aurland og en masse andre.

Læs også

1-årig hastet på hospitalet efter at være blevet ramt af mursten

Derfor var det også trist, da TV 2 sidste år kunne meddele, at den kommende sæson 10 vil være den sidste sæson i serien om det jyske badehotel, hvor stamgæsterne tilbringer en del af sommeren.

Alt behøver dog ikke være trist, for selvom den kommende sæson bliver den sidste, så er der en positiv nyhed.

I den nye sæson vil der nemlig flere afsnit end normalt, bekræfter 'Badehotellet'-skuespiller Sonja Oppenhagen over for BILLED-BLADET.

Der kommer nemlig, ifølge hende, til at blive lavet otte afsnit til den store finalesæson.

- Vi starter med at lave ”Badehotellet” i april, lige efter påske. Og vi skal lave otte afsnit den her gang, så det betyder, at vi kommer til at arbejde fra efter påske og til december, fortæller hun til BILLED-BLADET.

I de foregående sæsoner har der ikke været over syv afsnit.

I sæson 2,3 og 4 var der syv, mens der er i sæson 1 og 5 var seks episoder. De seneste to sæsoner har blot indeholdt fem afsnit.

Sonja Oppenhagen har rollen som Lydia i serien siden sæson 2. Sæson 10 af ‘Badehotellet’ forventes at få premiere i 2024 på TV 2.

Læs også

Mand går ud i stalden og hører mærkelige lyde: Da han kigger får han et kæmpe chok

 

Dagens Gossip