10-årig pige blev knust, da hun åbnede gave

Shutterstock.com

En alenemor bad om hjælp, da datterens fødselsdag skulle fejres. I en af gaverne ventede en grov besked.

Der findes mange mennesker, der gerne vil hjælpe andre. Det oplevede en alenemor fra Hønefoss i Norge, da hun manglede hjælp til at arrangere sin datters 10-års fødselsdagen. Det skriver Ringerikes Blad ifølge norske TV 2. 

Læs også

Se de lange stænger: Kvinde er så tæt på verdensrekorden

Hun mistede sit job under coronakrisen, derfor var pengene små. Hun tog kontakt til organisationen ‘Hjælpende hånd’, hvor lederen Kim Petter Christiansen straks satte gang i en hjælpepakke til den lille familie. 

En ubehagelig overraskelse

Herefter blev der både samlet mad, drikkevarer og pap-service med motiver fra den populære Frost-film ind. Derudover modtog organisationen også nogle små gaver. Alt sammen fik de afleveret til mor og datter, som tog imod med stor taknemlighed.

Men en af gaverne indeholdte en besked, der fik datteren til at bryde sammen.

I en af gaverne var der en æske, hvor der ikke var andet end avispapir og en lille seddel med teksten:

“Haha! Tage sig af dig! Få dig et job!”

Foto: Privat

Kim Petter Christiansen er udforstående og frustreret over, hvorfor folk gør sådan.

“Det er intet andet end bedragerisk. Folk giver hjælp, og så er der nogle, der gør dette. Jeg bliver bare vred og frustreret, jeg har har ingen ord,” siger lederen af hjælpeorganisationen til norske TV 2. 

Selvom både mor og datter er berørt af situationen, så er det datteren, der er hårdest ramt. Hun er, ifølge Kim Petter Christiansen, overbevist om, at der er nogle, der mobber familien og deres situation. 

Opbakning på Facebook

Efter episoden lagde Kim Petter Christiansen et opslag på Facebook, hvori han beskrev, hvad der var hændt den lille familie.

Det fik mange mennesker til tasterne med støttende beskeder og donationer.

Penge-donationerne har nu resulteret i, at der er samlet så mange penge sammen, at der er råd til at købe det, som datteren ønskede sig allermest: En Nintendo Switch.

Læs også

80-årig kvinde lod sin kat slikke på sig, nu er hun død

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip