10-årige dreng opdagede mærkelig lugt i skolebussen: Kort efter ringede han til politiet

Foto: CBS Sacramento

Den 10-årige dreng Troy blev dagens helt i skysovs, da han opdagede en underlig lugt i bussen.

Man behøver hverken være voksen eller bære en kappe for at være en helt. Det er den 10-årige Troy Luna et rigtig godt eksempel på.

Troy var sammen med flere af sine klassekammerater på vej hjem fra skole i Snanilaus County i Californien. Turen var dog ikke som den plejede, og det fik Troy til at være oppe på mærkerne.

Foto: CBS Sacramento

Under køreturen oplevede Troy blandt andet, at buschaufføren flere gange trådte kraftigt på bremsen, hvilket fik eleverne til at blive kastet ud af deres sæder.

Læs også

93-årige Simone bliver anholdt på sin fødselsdag: Naboer i chok

“Hun huggede bremsen i meget hårdt og nogle børn fløj ind med hovedet i sæderne,” lyder det fra den 10-årige Troy til det amerikanske medie CBS Sacramento.

Der var en underligt lugt i bussen

Foruden den underlige kørsel bemærkede Troy også, at der kom en underlig lugt fra chaufføren. Han vidste ikke præcist hvilken lugt det var, men han var utryg ved situationen, og ringede til alarmcentralen selvom hans venner sagde nej.

Foto: CBS Sacramento

Der gik ikke lang tid, før der pludselig kom en politibil og standsede bussen. Her opdagede politiet hurtigt, at buschaufføren var beruset og han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel.

Troy blev efterfølgende interviewet af den lokale tv-station, da han potentielt kan have reddet sine 30 skolekammerater, der også sad i bussen.

 

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

 

 

Dagens Gossip