16-årig Johnny ville bare sælge sin Xbox: Blev i stedet skudt i ryggen

Foto: Shutterstock.com

16-årige Johnny havde fundet en køber på nettet til sin Xbox, men vedkommende havde ingen intentioner om at købe den. Det endte i stedet med, at Johnny blev skudt, da han flygtede for sit liv.

Johnny ville gerne sælge hans Xbox, og derfor havde han lavet et salgsopslag online. På et tidspunkt var der bud fra en køber, og da Johnny kun boede ganske få kilometer fra den potentielle køber, valgte han og faren at køre af sted.

Da de ankom til huset, ventede Johnnys far ude i bilen, mens Johnny gik op og ringede på. Køberen ‘Gary’ viste sig dog ikke at have rent mel i posen, da han åbnede døren sammen med en ven, og forsøgte at røve Johnny.

Læs også

38-årig død i forfærdelig ulykke: Skulle prøvekøre motorcykel i baggård

Ifølge Fox News trak den ene af mændene en semiautomatisk pistol frem, og det fik faren til at råbe fra bilen at Johnny skulle lade xboxen være og se at få benene på nakken.

Ifølge ABC7 i Chicago nåede Johnny ind i bilen til sin far, hvorefter de kørte af sted. Desværre for familien havde en af mændene affyret et skud i ryggen på Johnny, som han døde af kort efter.

De skød min søn for ingenting!

Det er endnu uklart, hvad der fik mændene til at skyde den 16-årige dreng, da de hverken fik røvet penge eller spillekonsollen fra den 16-årige dreng. Det fortalte drengens mor ifølge ABC7, hvor hun er helt uforståelig overfor, hvorfor de skulle skyde ham.

“Din dræbte min søn for ingenting. De fik ikke engang spillekonsollen. De fik ikke xboxen, så hvorfor havde de behov for at skyde ham?,” lyder det fra drengens mor, Kelly Arroyo.

De mistænkte beskrives som værende unge mænd i slutningen af deres teenage-år eller begyndelsen af 20erne. Det er ikke lykkedes politiet at finde de to mænd endnu.

Johnny Peluyeras far der også var til stede under skyderiet, kom ikke til skade.

Læs også

Tragisk dødsfald og kvæstelser: Mor havde 10-årig søn med på motorcykel

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip