28-årig far havde for vane at knække nakken - Nu har han svært ved at gå

En 28-årig mand havde for vane at knække sin nakke, men pludselig følte han en lammelse i den ene side af kroppen, og så hastede han til hospitalet. Her fandt han ud af, at han var tæt på at kunne dø.

Mange mennesker har det med enten at knække fingre eller deres nakke, fordi det giver en kort tilfredsstillende følelse. Der har været mange skrøner om, at det kunne give gigt, men det har vist sig at være forkert.

Dermed betyder det ikke, at man bare kan knække løs, for der kan være andre fare ved at gøre det. Således måtte en mand 28-årig mand hastes til hospitalet, hvor han næsten døde, efter at han havde knækket sin nakke.

Læs også

Deler ulækkert billede: Øjenlæge advarer mod at falde i søvn med kontaktlinser

Den 28-årige far til to, Josh Hader, havde for vane at knække sin nakke, som så mange andre mennesker gør. Den 28-årige fik dog et chok for livet, da han gjorde det sidst, for det krævede nemlig et akut hospitalsbesøg.

“Da jeg hørte knækket, blev alt i min venstre side fuldstændig lammet. Jeg forsøgte at rejse mig op for at hente en kølepose fra fryseren, men jeg kunne slet ikke gå lige” fortæller Josh Hader ifølge det lokale Oklahoma-medie, KOCO 5 News.

Går dårligere end sin 1-årige søn

Da han ankom på hospitalet fortalte lægerne ham, at han havde revet sin vertebrale pulsåre over. Han overlevede heldigvis, men det har haft alvorlige konsekvenser for den 28-årige far.

Han havde store problemer med sit syn de første par dage efter hændelsen, og han har stadig meget svært ved at gå. På sin private Facebook-profil har Josh Hader således skrevet, at han stadig kan gå, men han gør det dårligere end sin søn på 1 år.

Ydermere kan han heller ikke løfte sit barn op af krybben, så han har svært ved at assistere sin kone med børnepasning.

Josh Hader skal dog føle sig heldig, for hans læge udtalte ifølge mediet Ladbible, at han med et større hul på pulsåren, kunne have omkommet af det. Lægen kommer i øvrigt også med en opfordring til, hvordan man sikkert kan knække sin nakke.

“Hvis du vil knække din nakke, så gør det fra side til side. Du skal ikke twiste din nakke. Når du twister din nakke, er der en risiko for, at du river en pulsåre over," fortæller Dr. McCollom, der er radiolog på Mercy Hospitalet.

Læs også

Årets klaphat: Filmede politiet mens han kørte forbi - Blev stoppet med masse af narko på sig

 

 

Dagens Gossip