3-årig dreng får tilnavnet "Lille Picasso", efter han totalt vandaliserer sit eget værelse

Andrea lod ham være alene på værelset i 10 minutter, og han udnyttede friheden til fulde.

Der er visse ting, der skal holdes langt fra børn. Medicin, kemikalier og farligt værktøj for eksempel.

Men man skal også tænke sig grundigt om, hvis ens treårige søn eksempelvis er en spirende kunstner, og man har maling i nærheden.

Det må denne familie fra Melbourne sande, efter moderen lod sønnen være alene i sit værelse i bare ti minutter og nu må rette op på skaderne, der løber op i omtrent 15.000 kroner, skriver Herald Sun

(Artiklen fortsætter under billederne)

 

 

 

Den treårige Archie har fået tilnavnet “Lille Picasso”, efter han mente, hans værelse trængte til lidt farver og maling. 

Efter at have tømt en bøtte blå maling ud på tæppet, mente drengen tilsyneladende, at resten af værelset også trængte til et pift. Han gik derfor i gang med sengen, gardinerne, væggene og skabene.

(Artiklen fortsætter under billederne)

 

 

Da mor Andrea Tudorovic kom ind på værelset 10 minutter senere, var hun totalt målløs. Heldigvis har det vist sig, at forsikringsselskabet vil dække en del af den 15.000 kroner dyre regning for skaderne.

Forældrene kan dog heldigvis også godt se det spøjse i situationen.

- Vi skulle holde en fest for min kone, og vi tænkte, at noget var galt, da Archies dør var lukket, og han havde været stille i omkring 10 minutter. Da vi gik derind og så kaosset, var vi tomme for ord. Han havde malet gardinerne, tæppet, sengen, tøjet og sine sko. Heldigvis ejer vi en skoforretning, så dem kan vi erstatte, lyder det fra faderen Paul Tudorovic.

Det er ikke første gang, Archie har givet hjemmet en overhaling.

For to år siden besluttede han sig for at friske tæpperne i stuen op ved at smøre zink-creme ud over dem.

 

Dagens Gossip