3-årige Camille nægter at tage selen på i bilen, så mor ringer til politiet

Det glemmer hun vist aldrig.

Under en køretur oplevede Michelle Fortin fra Arizona noget, de fleste forældre vist skal igennem. Hendes treårige datter spændte selen op under en køretur.

Da pigen nægtede at spænde selen igen, ringede Camille Fortin til ordensmagten, skriver CBS News

- Jeg kender mine børn bedre end alle andre, og jeg ved, at vi nogle gange er nødt til at være kreative med opdragelsen. Min datter er tre. Hun synes ikke nødvendigvis, at regler gælder hende, lyder det fra moderen.

Så da hun kontaktede politiet, var hun glad for, at betjenten Corey Snead med glæde stillede sig til rådighed for en alvorssnak med den treårige.

Et par dage senere tog moderen derfor både Camille og hendes storebror med ind på politistationen. Her brugte betjenten bamser til at illustrere, hvorfor det er vigtigt at have sele på.

Læs også

Teenagedøtrene nægtede at rydde deres værelser op: Nu går Alices løsning verden rundt

 

- Vi ved ikke, hvad andre bilister gør. Andre bilister er måske ikke opmærksomme, og en anden kunne måske ramme mor. Hvis du ikke har selen på, kan du ryge rundt i bilen og komme til skade, forklarede betjenten den treårige og hendes storebror.

Michelle Fortin er glad for, at hun bad ordensmagten om hjælp. Corey Snead fik forklaret det på en måde, så børnene både forstod det og blev engagerede. 

Faktisk har pigen ikke siden løsnet sin sele eller overhovedet overvejet det.

Michelle Fortin fangede en video af betjentens lille “foredrag”. Den går nu viralt.

Se den nedenfor.

Arizona Mom CALLS COPS On 3-YEAR OLD Daughter, To TEACH HER A LESSON!!

 

 

 

Dagens Gossip