36-årig far gjorde en rigtig god gerning - Blev straffet med fyreseddel og skilsmisse

Det er åbenbart ikke altid, at det nytter at gøre en god gerning. Det fandt den 36-årige far Kenan Basic ud af, da han brugte to timer på at hjælpe en ung pige.

Der er ikke noget at sige til, hvis Kenan Basic ikke tror på karma. Når man stopper og bruger flere timer på at hjælpe en 19-årige pige med hendes sammenbrudte bil, så ville man forvente, at man som minimum ville få en tak.

Desværre endte det i stedet med, at den gode samaritaner fra Sydney blev anklaget for forsøg på seksuelt overgreb, og han endte dermed med at miste både sin kone og sit job.

Røg i fængsel

Kenan Basic er en 36-årig far, og en rigtig god mand. I november sidste år kom han forbi en 19-årig pige, der havde problemer med sin bil. Bilen ville ikke starte, så Kenan Basic valgte at bruge de næste to timer på at hjælpe hende.

Læs også

Officielt: Stram Kurs er godkendt til Folketingsvalg - Se hvilket partibogstav Rasmus Paludan har valgt

Da bilen endnu virkede igen, krammede de to kort, og Kenan fulgte efter pigen i sin egen bil et lille stykke tid, for at sikre sig, at den ikke brød sammen igen.

Bilen fortsatte og Kenan Basic kunne dermed køre hjem til sin kone og barn i den tro, at han havde hjulpet et andet menneske, og at der sikkert ville ske ham noget godt i fremtiden. Fremtiden viste sig at være få dage senere, og det var desværre alt andet end godt, der kom til den 36-årige far.

Det var nemlig politiet, som havde fået en anmeldelse fra den 19-årige pige. Hun havde fortalt politiet, at Kenan Basic flere gange havde forsøgt at presse hende til sex i retur for sin hjælp, og at han havde fulgt efter hende på vej hjem, hvor han igen skulle have presset hende.

Indrømmede sin løgn

Kenan Basic blev taget med af politiet, hvor han skulle opholde sig i to uger i Silverwater fængslet. Som følge af det mistede han blandt andet sit job, mens konen søgte om skilsmisse.

Siden november har der hængt en sag over hovedet på den gode samaritaner, men i går fik han endelig noget oprejsning, da betjente under en afhøring af den 19-årige pige fik hende til at bryde sammen og indrømmede sin løgn.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

Hun fortalte betjentene, at hendes historie var pure opspind, og at der altså ikke var foregået andet end det, som den 36-årige far hele tiden havde fortalt. Det var især efter, at politiet havde set overvågningsvideoer fra stedet, hvor den 19-årige virkede i strålende humør, da hun blandt andet takkede Kenan Basic med et kram, at de valgte at gå hårdere til hende i afhøringen.

Pigen er nu blevet sigtet af politiet for bevidst at lave en anmeldelse på et falsk grundlag, og for den 36-årige Kenan Basic, så har det medført, at han ikke har lyst til at hjælpe andre unge piger i nød.

“Jeg har altid hjulpet folk hele mit liv, og det her er første gang, at slangen bider tilbage,” fortæller han ifølge Dailymail.

Historien fortæller ikke noget om, hvorvidt Kenan Basic er tilbage i et nyt job, eller hvorvidt han stadig er på kig efter et. Konen er dog ikke vendt tilbage trods den falske anmeldelse.

Læs også

DMI: Så længe skal vi vente på godt vejr igen

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip