Bodybuilder injicerede vaseline i musklerne: Risikerer at miste evnen til at bruge sine arme

Foto: Instagram

Den tidligere soldat, 24-årige Kirill Tereshin, injicerede en vaselinelignende gelé i overarmene, for at se mere muskuløs ud. Nu betaler han prisen, der kan være at miste evnen til at bruge sine arme – eller værre.

En russisk mand har afsløret, at han har store klumper af hærdet vaseline og 'død muskel' i sine overarme.

Læs også

Reddede spædbarn fra den visse død

24-årige Kirill Tereshin, der er tidligere soldat, injicere selv midlet sine overarme, for at fremstå mere muskuløs. Nu betaler han dog prisen for sin egen dumhed. Han risikerer nemlig at miste evnen til at bruge sine arme – eller værre. Det afslører Daily Star

Han har allerede været igennem flere operationer, for at fjerne klumperne fra hans overarm, men coronaviruspandemien har dog forsinket operationen, som skulle fjerne de farlige implantater fra hans triceps. Operationen er blevet udskudt med næsten et år. 

Derudover står han også fortsat over for en række komplekse operationer, når han skal have fjernet, hvad han har injiceret i sine biceps.

Foto: Instagram

"Jeg er kun 24 år, og mit immunsystem har indtil videre håndteret betændelsen, men jeg ved virkelig ikke ved, hvad der kommer til at ske," sagde russeren ifølge Daily Star. 

"Det er derfor, jeg er startet på operationerne, så jeg kan slippe af med dette mareridt," sagde han også, og fulgte op: 

"Jeg sprøjtede det ind i mine arm, da jeg var 20 år, på grund af min egen dumhed. Jeg tænkte ikke på konsekvenserne." 

Foto: Instagram

Han blev overtalt til at 'redde sit liv' og fjerne implantaterne af den berømte russer, 33-årige Alana Mamaeva, der aktivt forsøger at hjælpe ofre for fejlet plastikkirurgi. Hun er gift med den russiske fodboldspiller Pavel Mamaev. 

Kirurg  Dmitry Melnikov, der stod for at fjeren den størknede vaselinelignende gelé fra Kirill Tereshins overarme, advarede ham om, at han kunne dø, hvis han ikke fik fjernet implantaterne i hans overarme. 

"Jeg er meget heldig, at der er læger, der vil hjælpe mig," sagde han, og fortsatte:

Foto: Instagram

"Den sværeste operation vil være på mine biceps. Den never, der er ansvarlige for armens følsom, er indeni. Gud forbyde, at der sker noget med denne nerve, og jeg ikke kan bevæge min arm." 

"Jeg er virkelig bekymret for dette. Jeg er meget bange. Jeg skulle have tænkt på dette tidligere. Det ved jeg. Jeg bebrejder kun mig selv. Jeg ved, at jeg er skyldig." 

Kirill Tereshin har, ifølge Daily Star, injiceret omkring tre liter af den vaselinelignende gelé i hver arm.

Foto: Instagram

De katastrofale, billige vaselineimplantater har ført til 'høj feber, smerte og svaghed'.

Alana Mamaeva har desuden udtalt, at hun 'måtte hjælpe' Kirill Tereshin med at fjerne hans 'forfærdelige, forfærdelige' implantater i overarmene. Han skal under kniven igen senere på året, hvor resten af den hærdede gelé skal fjernes. 

Læs også

Fie Laursen chokerer igen: Laver porno på dansk hjemmeside

 

Dagens Gossip