Cyklist påkører tre-årig i fuld fart og fortsætter uden at tjekke, om hun er okay

En overvågningsvideo viser den traumatiske oplevelse, som treårige Lucie Wilding blev udsat for, da hun trådte ud på fortovet foran sit hjem i Blackpool i England.

Her ramte en cyklist den lille pige i fuld fart. Hun sad fast i pedalen og blev trukket omtrent 10 meter, før pedalen slap taget. Det skriver Metro.co.uk.

Cyklisten faldt af cyklen. Han rejste sig op, råbte et par skældsord efter Lucie Wildings mor Laura Howarth og hendes kæreste, hvorefter han hoppede på cyklen igen og kørte fra stedet.

Sagen vækker stor opstandelse i Storbritannien, hvor man ikke kan forstå, hvorfor cyklisten ikke tjekkede, om den lille pige var ok.

Læs også: Han hører nogen banke på døren - når du ser, hvem det er, kan du ikke undgå at smile

- Jeg troede, hun var død. Der var blod over det hele. Hun var hysterisk og skreg for sine lungers fulde kræft, siger moderen.

En mand i 20’erne har nu selv henvendt sig til politiet og sagt, at det var ham. Politiet ser nu på, hvilke sigtelser manden skal have.

- Lucie er heldig at hun slap af sted med asfalteksem og blå mærker. Det kunne være gået langt værre, siger Joanna Mills fra Lancashire Politi.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip