McDonald's-ansat fik et chok: Dårlig mave skyldtes ikke for mange Big Macs

En McDonald’s-medarbejder troede, at for mange Big Macs var skyld i de mavesmerter og ekstra kilo, der havde sat sig på kroppen. Det viste sig at være noget helt andet.

De fleste kender godt situationen, hvor der i perioder bliver indtaget lidt mere grillmad, lidt flere glas rosé, flere is og søde sager. Det er typisk henover sommeren, og det kan for manges vedkommende aflæses på badevægten.

Læs også

Politiet jagter nøgen mand: Blottede sig i bar røv og løbesko

En britisk McDonald's-arbejder troede, at hendes vægtøgning var resultatet af for mange Big Macs. Det var først, da hun gik i fødsel, at hun indså, at årsagen til de ekstra kilo var en helt andet. Det skriver News.com.

Daisy Young, 21, fra byen County Durham i det nordøstlige England, tog på hospitalet, da hun havde alvorlige mavesmerter. Her kunne sygeplejerskerne fortælle, at hun var 37 uger henne og var klar til at føde.

Troede de flere kilo skyldtes Big Macs

Daisy Young havde i den seneste periode fået sin menstruation, og derfor kom graviditeten som et chok. Ikke desto mindre fødte hun et par timer efter nyheden en sund, lille dreng.

Den 21-årige kvinde vidste godt, at hun havde taget på, men hun troede, at de ekstra kilo var forårsaget af for mange burgere.

Hun begyndte nemlig at arbejde på McDonald's sidste år og fik et gratis måltid ved hver vagt, hvilket betød rigtig mange Big Macs. Derudover kom der heller aldrig en rigtig baby-bule på maven muligvis, fordi babyen lå op ad hendes rygsøjle, skriver News.com, som også understreger, at det faktisk ikke er unormalt for nogle kvinder, at de simpelthen ikke opdager, at de er gravide, før fødslen går i gang. 

Men selvom graviditeten og fødslen var en overraskelse for Daisy Young, så er hun i dag lykkelig. Denne lille drengs ankomst til verden har ændret hendes liv til det bedre, understreger hun.

Læs også

Simpelt indgreb gjorde Sofias ansigt firkantet

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip