Det sagde Helle på kongressen

Socialdemokraternes formand, statsminister Helle Thorning-Schmidt:

- Der er ingen tolerance overfor kriminelle med køller. De må tage deres straf. Og det kommer de også til.

- Nej, vi har ikke knækket kurven endnu. Men i modsætning til VK-regeringen holder vi ikke vejret og venter på opsvinget. Det bliver man blå i hovedet af.

- Danmark er ikke gennem krisen.

- Og tro mig: Det er ikke slut, før blondinen har stillet stiletterne.

- Skattereformen handler om to ting: At sikre arbejdspladser, og at det altid kan betale sig at arbejde. Derfor er det en socialdemokratisk skattereform.

- Jeg kan forstå, at Venstre har genindført skattestoppet. Så skidt pyt med, at partiet et sted mellem Rio Grande og Rio de Janeiro besluttede sig for at være en del af skattereformen.

- Derfor siger vi klart og tydeligt fra, når vi hører om kontanthjælpsmodtagere, som ligefrem synes, det er sjovt at provokere med, at de ikke vil tage arbejde efter 10 år på kontanthjælp.

- Når de begynder at udtale sig om, hvor mange børn en kontanthjælpsmodtager bør klogt i at få, så siger vi ikke bare fra. Vi siger højt og tydeligt: Stop. Det er for sølle. Debatten har skrabet bunden.

- Jeg er vokset op i en tid, hvor vi sloges for at holde Danmark ude af våbenkapløbet. Men i dag på vores kongres vil jeg gerne for alvor melde Danmark ind i kundskabskapløbet.

 

Dagens Gossip