Droppede date night med kæresten: Nu har hun tabt sig over 30 kilo

Foto: Instagram one2onediet_adrienne

De mange date nights havde sat sine spor på Adriennes krop, og til sidst blev det for meget.

En date night med kæresten, hvor man fejrer kærligheden, kan være en rigtig god ide.

Når hverdagen farer afsted, kan det være svært at huske hinanden og holde fast i kærligheden. Derfor er en date aften, hvor man har fokus på hinanden, en god måde at holde liv i parforholdet.

Men det kan også være en kaloriertung omgang. For kan man sige date night uden at sige rødvin og god mad? Det var i hvert fald, hvad en typisk date night indeholdte for Adrienne og hendes kæreste.

4.000 kalorier pr. date

Designer og marketingassistenten fra London forklarer til Ladbible.com, at det er svært at fastslå præcis, hvor mange kalorier, der typisk blev kørt indenbords på en typisk date night. Men et sted omkring 4.000 kalorier er ikke helt ved siden af. Det svarer til cirka det dobbelte antal kalorier, der anbefales til kvinder dagligt.  

Pizza, chips, kyllingeburger, pastaretter og piña coladas kunne godt være på menuen på en date night. Derudover sneg der sig også chips, slik og drinks ind i hverdagen, og det blev til sidst for meget for Adrienne. 

"Jeg var virkelig ulykkelig, og jeg brød mig ikke om, hvordan jeg så ud.”

Nye boller på suppen

I januar 2019 besluttede hun sig for, at nu skulle tingene ændres. 

Date nights blev skiftet ud med hjemmelavet mad og gåture, og det skulle vise sig at ændre på tallene på badevægten.

I dag har Adrienne tabt sig næsten 32 kilo, og selvom de kalorietætte date nights blev skippet, så er de ikke helt fjernet fra kalenderen. De findes faktisk stadigvæk. Blot i en lettere version. 

“Vi har stadigvæk date nights, men jeg vælgere nogle lidt lettere retter, så som salat, og derudover holder jeg mig til gin med light tonic i,” forklarer hun og tilføjer:

“Jeg er så meget gladere og selvsikker nu.”

 

 

Dagens Gossip