En DNA-test vendte op og ned på hans liv - Gik fra fattig til stenrig

Jordan havde meget svært ved at få hverdagen med sin lille familie til at hænge sammen. Pludselig ændrede en DNA-test alt, og nu har Jordan værdier for mange hundrede millioner kroner.

De fleste mennesker har nok gået og drømt om, at der pludselig kom en besked om, at man havde arvet en kæmpe sum penge. Desværre er de eneste beskeder man får, fra nigerianske prinser, der lover en guld og grønne skove.

For 31-årige Jordan Adlard Rogers skete der dog det, som de fleste altså har drømt om. Han gik fra at være fattig til at være stenrig på ganske kort tid, og det skyldes alt sammen en enkelt DNA-prøve.

Jordan Adlard Rogers har en lille familie, og han kunne lige akkurat få hverdagen til at løbe rundt, selvom han skulle kæmpe hårdt for at betale regningerne til tiden. I efteråret 2018 ændrede det hele sig dog med et trylleslag, og det skyldes, at Jordan endelig fandt ud af, hvem der var hans rigtige far.

Læs også

Ren tømmermænd i Thailand: Vågnede op efter bytur med penis skåret af

Allerede i en alder af otte år, gik der rygter om, at Jordan måske var søn af Charles Rogers, der boede på den store Penrose Estate-ejendom i Cornwall. Ejendommen er på 1.500 hektar land, og foruden et gigantisk hus, hvor Rogers-familien boede, så var der yderligere 40 ejendomme på boligen. Ejendommen var værdsat til 500 millioner kroner, og dermed var der ingen tvivl om, at Charles Rogers var en velhavende mand.

23 år før de tog en test

Fra Jordan var otte år gammel og flere år frem, var der kommunikation mellem ham og hans påståede far. Samtalen handlede ofte om at få foretaget en DNA-test, men det endte aldrig med at ske.

Derfor gik der hele 23 år, før Jordan igen valgte at henvende sig til familien med den store ejendom. På dette tidspunkt var Charles Rogers dog afgået ved døden efter en overdosis heroin. Hans bror og forældre der også havde boet på ejendommen, var ligeledes gået bort i årenes løb, og dermed manglede der en Rogers til at føre ejendommen videre, som havde været familieejet siden 1771.

Denne gang lykkedes det så Jordan Adlard Rogers at få foretaget en DNA-test, og denne viste, at han faktisk var søn af Charles Rogers. Dermed skulle han pludselig arve den knap 500 millioner kroner dyre ejendom, samtidig med, at han også modtager penge månedligt fra diverse fonde.

Foto: Facebook / Jordan Adlard Rogers

Har ikke glemt hvor han kommer fra

Hovedpersonen selv er langsomt ved at finde ind i sin rolle, men han fortæller også til det britiske medie, Independent, at han gerne havde byttet det hele væk igen, for at kunne fortælle Charles Rogers, at han rent faktisk er hans søn.

“Jeg er langsomt begyndt at få fødderne ned på jorden. Folk siger, at jeg er heldig, men jeg ville bytte det hele for at skrue tiden tilbage, og lade Charles vide, at jeg er hans søn. Måske havde han valgt en anden vej, hvis det var sket,” fortæller Jordan Adlard Rogers med henblik på, at hans far døde af en overdosis.

Selvom Jordan ikke behøver at røre en finger resten af sit liv, for at få mad på bordet, så har han ikke glemt, hvor han kommer fra, og derfor ønsker han også at gøre noget godt for andre mennesker.

“Jeg behøver ikke at arbejde mere, så jeg vil i stedet starte en velgørenhed og hjælpe indbyggerne her i Porthleven og Helston. Jeg var et sted, hvor jeg skulle bekymre mig om den næste regning, men nu er jeg her, og så vil jeg gerne hjælpe andre mennesker,” fortæller han.

Jordans pludselig livsændring fastholder den drøm, som mange mennesker har. Så måske arver du pludselig en stor sum penge, du ikke kendte til.

Læs også

Tysk turist så fritgående stort kattedyr i Danmark - Jeg kunne se musklerne på den

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip