Familie i chok over besked ved gravsted: “Vi har aldrig elsket dig”

Foto: Twitter

En familie har delt en utrolig hjerteskærende historie, om hvordan en kvindes grav blev vandaliseret og ødelagt, to måneder efter at kvinden døde af kræft.

Leanne Knight døde ifølge Newsner den 20. februar efter en lang og umådelig hård kamp mod kræft. Familien der var igennem det forfærdelige forløb havde med al sandsynlighed håbet og ønsket, at de nu kunne lukke det modbydelige kapitel i deres liv, og begynde at hele og komme videre. Sådan skulle det desværre ikke gå. 

Læs også

Mundbindsprank gik viralt: Nu har influencere fået alvorlige problemer

Efter Leanne Knights kamp med mundkræft, blev hun i marts hun begravet på Eston Cemetery, nær Middlesbrough, Storbritannien, men der skulle ikke gå lang tid, før den stakkels kvindes sidste hvilested blev vandaliseret, til familiens store sorg. 

Mindre end en måned efter, at hun blev lagt til hvile, blev Leannes grav mål for en endnu ukendt gruppes yderst mærkelige og forfærdelige vandalisering, da de ødelagde et billede af Leanne Knight ved gravstedet, og smadrede en række lys placeret omkring hendes gravsten, og de skyldige ødelagde ligeledes de blomster, der var blevet lagt af Leannes kære ved gravstedet. 

Det kommer næppe som en overraskelse, at familien var knust, da de så den ødelæggelse deres elskedes gravsted var blevet udsat for, og de har derfor delt historien på sociale medier. 

Leannes søster Lisa har fortalt, hvordan hendes mor, Jackie, var så oprevet, da hun så det kaos, der var blevet skabt, at hun kollapsede.

"Det har allerede ødelagt hende at miste Leanne," - fortæller søsteren og fortsætter: 

"Nu vil hun ikke lade hende være alene, hun er bange for, at det sker igen."

Jackie havde efter sigende også efterladt et kort, der sagde: "Smuk for evigt i mit hjerte, kærlighed mor,”

Som om de modbydelige handlinger udført mod Leannes gravsted ikke var nok, benyttede de skyldige også denne besked fra mor til afdød datter, til såre familien yderligere. 

På papiret stod der nu, ved siden af beskeden “Vi har aldrig elsket dig,”

Lisa forklarer, at hun havde fået et telefonopkald, der forklarede, at hendes søsters grav var blevet ramt af de modbydelige forbrydelser, og at politiet nu er informeret, og undersøger sagen.

"Politiet er blevet ringet op, og kameraerne bliver kontrolleret rundt i området," - fortæller hun og fortsætter i en direkte besked til de skyldige: 

"Også de fingeraftryk, i efterlod på glasvasen og fotoet. For mig at skulle fortælle min mor, at min søsters grav er blevet brutalt smadret og til hendes sammenbrud på hendes grav spekulerer på, er dette vil ske hver gang. Min stakkels mor er knust her,” 

"Det har været målrettet, fordi det kun er hendes, der er blevet gjort. I har givet mig kvalme."

Familien efterlyser nu oplysninger, der kan hjælpe politiet med at fange gerningsmændene.

Leanne blev diagnosticeret med mundkræft som bare 30 år gammel, og havde en operation for at fjerne halvdelen af hendes tunge. Desværre var hun ikke i stand til at slå sygdommen, og blev tvunget til at aflyse sin bryllupsdag med sin partner i juni sidste år.

At en så ung kvinde, med så mange gode år foran sig mister livet, er dybt tragisk i sig selv, men at familien end ikke kan få lov til at sørge i fred, gør bare hele historien endnu mere forfærdelig. 

Der meldes i øjeblikket intet om fremskridt i efterforskningen fra politiets side.

Læs også

Teenagesøn oprettede OnlyFans-profil til sin mor: Ville tjene flere lommepenge

 

Dagens Gossip