Far brugte datter til snedig plan: Skulle bevise for mor at han lå i sengen, mens han var på bar

Hvad gør man, hvis man har sagt til konen, at man er på vej hjem i seng, men faktisk hellere vil være på pub med sine venner? Man udtænker da den perfekte plan, som den 42-årige Damien Keegan, der næsten slap helskindet fra det.

Det kan ofte være fristende at tage ud at drikke et par øl med sine kammerater, også selvom konen ikke vil have det. Men hvis nu konen er på ferie i udlandet, så er det vel forholdsvis sikkert at tage af sted, eller måske ikke.

Det fandt den 42-årige far, Damien Keegan ud af, da han var på pub med sine venner forrige mandag, hvor konen Fiona ellers troede, at han lå og sov. Fiona var på ferie i Spanien, og hun ringede til sin husbond klokken 21 om aftenen, for at høre, hvad han lavede.

Læs også

Dette er verdens mest berusede befolkning - Danmark ligger ikke der, hvor du tror

Han fortalte hende, at han var på vej hjem for at sove, men den troede konen altså ikke på, og det var med god grund, for Damien havde ingen planer om at skulle hjem foreløbig. Hun skrev derfor til deres datter, og bad hende sende et billede som bevis på, at Damien var kommet hjem i seng.

Den 42-årige far fik derfor rigtig travlt, men han udtænkte sig en snedig plan. Han skyndte sig ind i en taxa, ankom kort efter til sit hjem i Dublin, hvor han smed tøjet og hoppede under dynen. Herefter fik han datteren til at tage billedet, som hun sendte til sin mor, der nu var overbevist om, at hendes mand lå og sov. Familiefaren var dog allerede ude af sengen igen, da konen havde modtaget billedet, og han tog derefter tøjet på igen, og løb ned i taxaen, der fortsat ventede på ham.

Foto: Naomi Keegan / Snapchat

Datteren så sit snit til at gå viralt

Det virkede som den perfekte plan for Damien, der vendte tilbage til baren og drak videre med sine venner, mens konen sad i Spanien med den overbevisning, at hendes mand lå og sov.

Desværre for Damien så endte hans plan med at give bagslag, da hans datter følte sig nødsaget til at dele sin humoristiske historie på det sociale medie twitter.

Her uploadede hun flere billeder, som hun havde taget via app’en snapchat, hvor hun havde tilføjet tekst til billederne. De lød blandt andet sådan her:

“Shit. Min mor spurgte om min far var gået i seng, og han er på pub, men det ved hun ikke, fordi hun er på ferie. Hun bad mig tage et billede af ham i sengen, så nu er han på vej hjem i en taxa for at få mig til at tage et billede af ham, og så tager han af sted igen,” lød det fra datteren.

Hun tilføjede også et billede, hvor man ser hendes far med ryggen til, og med teksten “Boys are dicks” hvilket bedst kan oversættes til, at drenge er nogle svin.

Foto: Naomi Keegan / Snapchat

Billederne fra datteren blev liket og delt flere tusinde gange på twitter, og det var faktisk den 42-årige fars svigerinde, som opdagede, at han havde løjet for sin kone. Det melder det britiske medie The Sun.

Svigerinden fortalte det naturligvis til sin søster, som blev rasende på Damien, men som han siger, så stopper man ikke med at drikke, når man først er gået i gang.

“Hele Dublin snakkede om det. Min kone var rasende, men du stopper ikke med at drikke, når du først er gået i gang,” fortæller den 42-årige far ifølge The Sun.

Det skøre ved historien er dog ikke stoppet endnu. Ifølge The Mirror fortalte Damien Keegan, at taxachaufføren var så imponeret over planen, at han valgte at give ham turen helt gratis. Så lidt godt kom der dog ud af, at Damien ville have flere øl.

Læs også

Ren tømmermænd i Thailand: Vågnede op efter bytur med penis skåret af

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip