Far fik at vide, hans søn mobbede en dreng i skolen - vækkede ham klokken fem om morgenen og gjorde det her

Hvad gør man som forælder, hvis man opdager, at ens barn mobber andre?

Nogle ville tage en snak med barnet. Andre tager alternative metoder i brug. Det sidste gælder Timothy R. Srobenhorst.

Han fik at vide, at sønnen havde mobbet en anden dreng i skolen. Han reagerede ved at lægge et billede op på Facebook af sønnen, som står med et skilt.

- Mit navn er Kayden Robenhorst. Jeg er skyldig i at være en mobber på Puiaski Skole. Min straf er følgende: 50 armbøninger på knoerne, 10 armbøjninger på en bænk, løbe en mil. Altsammen klokken 4.30. Jeg vil også ordne haven ved begge af min fars huse, og jeg vil undskylde til drengen, jeg mobbede i skolen foran hele klassen i dag, står der på skiltet.

Læs også: Han blev drillet i skolen, fordi han stammede - her sætter han sine mobbere grundigt på plads

Til billedet - som både er lagt op på faderens og sønnens Facebook-profil skriver faderen, at hans gyldne regel er, at hans børn ikke må starte slåskampe eller røre noget, med mindre andre rører dem først.

- Fortæl gerne Kayden, hvor forkert det er at mobbe eller del historier for at hjælpe ham med at forstå konsekvensen af sine handlinger på ofrene. Angrib ikke min søn. Det skal være en positiv straf og ikke negativ, forklarer faderen.

Billedet har vakt stor debat rundt omkring på internettet.

Nogle mener, at det er fint, at faderen griber til handling, mens andre mener, at det minder om mobning.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Kayden Robenhorst.

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip