Far opdagede konens bibeskæftigelse på den værst tænkelige måde

Skrevet af Henrik R

09/12/2023
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Han kunne ikke tro sine egne øjne.

Mest læste i dag

Der er næppe nogle rare måder at finde ud af, at ens kone ernærer sig ved prostitution, på. Denne mands opdagelse må dog have været endnu mere skrækkelig.

Han fandt nemlig ud af, at konen tjente ekstra penge til husholdningen på lagenerne, da han sad og så fjernsyn. Det skriver The Mirror.

Igor Alexeev fra Ufa i den russiske republik Bashkortostan kunne ikke tro sine øjne, da han på live-tv så sin kone Maria blive iført håndjern under politiets randsagning af et bordel. Ud over håndjernene var hun kun iført undertøj og sorte blondestrømper.

Ægtemanden og faderen hiver nu sin kone igennem otte år i retten. Han ønsker at forhindre moderen i at se hende.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ifølge manden researchede han efterfølgende på nettet. Her fandt han konens prisliste, der lød på omtrent 2000 kroner for en nat fuld af sex.

Igor Alexeev er nu separeret fra sin kone og har vundet fuld forældremyndighed over datteren. Men nu vil han altså stoppe samværet mellem mor og datter helt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Han mener, at den seksårige pige skal kunne vokse op uden at være skamfuld og pinlig over, at folk ved, at hendes mor er prostitueret.

Hans kones udlægning af situationen er dog en noget anden. Hun mener ikke, at han har ret til at kritisere hende for erhvervet, fordi han ikke selv var i stand til at forsørge familien på egen hånd.

Ifølge politiet står Maria over for sigtelser i kølvandet på randsagningen af bordellet.

Se videoen af anholdelsen nedenfor.