Far tager 1,5 millioner armbøjninger på et år: Samler ind til udsatte familier

Foto: Tunnel to Towers Foundation/ Facebook

En amerikansk mand og far, har slået verdensrekorden for flest gennemførte armbøjninger på et år, også endda i en god sags tjeneste.

Hvor mange armbøjninger kan du lave? fem, 10, 100? 

Uanset hvad tallet er, slår du hvert fald ikke amerikanske Nate Carroll fra delstaten Wisconsin. Han har nemlig slået verdensrekorden, for flest armbøjninger gennemført på et år.

Læs også

Vanvittig vaccine-konspiration: 'Vaccinerede bliver magnetiske'

Intet mindre 1,500,231 armbøjninger har den amerikanske far taget i løbet af det sidste år. Han nåede den officielle milepæli halvlegen ved den årlige Fun City Bowl - en velgørenhedsfodboldkamp mellem New York Police Department og New York Fire Department - i New Jerseys MetLife Stadium. 

Netop dette, var den perfekte scene for Carroll at færdiggøre sit vilde projekt på, eftersom hver eneste armbøjning han har taget, har været i en god sags tjeneste.

Carroll har i løbet af det sidste år, taget i gennemsnit på 4.000 armbøjninger i hans daglige rutine i et forsøg på at indsamle penge til Tunnel til Towers Foundation's Fallen First Responder Program, som arbejder for at betale en form for ‘erstatning’ til efterladte familier af såkaldt ‘first responders’ dræbt i på jobbet, især dem, der har efterladt små børn - First responder er en beskrivelse af de politi- eller brandfolk, der er først ved en forbrydelse eller ulykke - det skriver Unilad.

Carroll sagde, at han havde været motiveret til at tage udfordringen på sig, ikke kun for, at indsamle penge til velgørenhed, men også at bevise over for sine børn, at klare en tilsyneladende umulige opgave var muligt, hvis du brød dem ned i 'håndterbare bidder'.

Han fortalte Fox News, at i løbet af det seneste år havde han udviklet en langt bedre bevidsthed om sin egen fysiske og mentale tilstand, og havde overrasket sig selv ved, hvad han var i stand til med den rigtige tankegang.

“I gennemsnit over 4.000 armbøjninger om dagen, har helt sikkert udviklet muskler i armene. Men hvad der var mest bemærket var min bevidsthed om, hvordan min krop følte og reagerede på stress af tusindvis af armbøjninger hver dag,” - fortalte Carroll og tilføjede:

“Den mest dramatiske ændring var... mental styrke og forståelsen af, at kroppen er en fænomenal skabelse, og hvis ordentligt plejet og konditioneret, kan udholde betydelig fysisk stress og udføre enorme bedrifter,”

Han tilføjede, at ved at flytte sin tankegang til at gøre udfordringen en del af hans identitet, snarere end blot en aktivitet, han udførte.

“Gør det til den, du er, ikke noget du gør. På den måde, når det bliver hårdt, og livet kaster forhindringer i vejen og giver dig bekvemme undskyldninger for at stoppe eller siger, at det er for svært, finder du en måde at udholde det, " - sagde han og fortsatte:

"At vinde disse mini-kampe hver dag bygger styrke og former ens perspektiv på, hvad der er muligt."

Læs også

Kvinde deler trick: Sådan tester du dit kæledyrs intelligens

Mens Carroll allerede har slået verdensrekorden for flest armbøjninger i et år, er han ikke færdig endnu. Han vil officielt nå 12-månedersdagen den 13. juni, og håber at afslutte sin udfordring med nummeret 911 i sin endelige push-up-opgørelse til ære for de first responders, der blev dræbt den 9/11.

"Det var en ære at sætte en ny verdensrekord her i New York foran medlemmer af NYPD, FDNY, PAPD og andre first responders. Jeg ønsker, at denne rekord skal hylde det offer, som så mange helte har bragt den tragiske dag."

 

 

Dagens Gossip